Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, May 10, 2014

The Liebster Award : Anne Nurain

Assalamualaikum & Hello.


At last , habis pun kesemua entry Liebster Award. Jenuh okay nak jawab 11 soalan , banyak tuuuu. Kalau 3 kali kena tag ? Tak ke dah 33 soalan kena jawab. Hahahaha. Habeslah semorang tahu Nadia ni orangnya macam mana. Kekeke.

Liebster Award yang ketiga ni ditag oleh : Anne Nurain.

1. Tarikh lahir & umur? Hihi..

30 November 1989 , 25 tahun. Dah tua dek non ! :P

2. Asal? Nyatakan alamat tepat.. Nak gi beraya nanti.. Haha.. Skema jawapan : Lahad Datu, Sabah.

Cheras , Kuala Lumpur.

3. Suka coklat tak??

Nope. Kita tak suka makanan manis sebab kita dah cukup manis. Wakakakaka.

4. Haiwan yang korang nak sangat bela.

Panda ! Tapi takpela , eye bag aku pun da serupa panda. Bela diri sendiri jela. :P

5. Tempat yang korang nak sangat pegi & kenapa?? Bagi gambar pliss..

Jeju Island , Korea Selatan. Sebab nak feeling feeling Kpop laaaa. ^^


6. Lagu yang korang layan sekarang? Senaraikan 3 lagu je..

Park Shin Hye - Without Words
CNBlue - Cold Love
Asfan - Alasan Untuk Bahagia

7. Menabung syiling tak? Bagi bukti bergambar pliss.. Nak compare ngan tabung aku.. Muahahaha..

Menabung tapi baru je tukar duit kertas. Tak sompek ! :P

8. Kelemahan diri korang?

Lipas , Kilat , Petir , Halilintar , Tikusssss !

9. Aktiviti mencabar yang korang teringin nak buat?

Bungge jumping !

10. Boleh terima tak penggunaan 'aku' oleh tuan blog ni?? Hehehe..

Boleh je , kita pun pakai aku juga dalam blog. Lalalalala.

11. What is your first impression about me?? Cehh soklan last baru speaking.. Haha..

Daebak ! Sebab boleh edit template blog. Taknak editkan untuk kita for free ke ? Kahkahkah.


Disebabkan aku dah malas nak tag orang , so tiada soalan dan tiada mangsa untuk entry Liebster Award yang ketiga ni. Hahahaha. Boleh tak camtu ? Penat weh nak cari blogger mana yang agak agak sporting nak jawab. So , tak payah tag. Senang. Muahahaha.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : currently berholiday dekat Janda Baik. Siapa ada dekat sini mehlaaa roger roger. ^^


xoxo


12 comments:

  1. wehhhhhh, bungeeee jumpinggggg jommmmm..

    ReplyDelete
  2. wahhh thank u sgt2 sudi jawab 11 soalan merapu ituu.. hahaha..
    sama la, anne pun nak sangat try bungee jumping tu tapi yg kat sunway lagoon tak best, diorang ikat kat kaki..
    hehehe..
    edit for free? opkos bole tp kena tunggu anne free la.. hahaha..
    tapi blog nad dah cantik apa.. hehe..
    thanks again! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah bungee kat Sunway kene ikat kat kaki , tengok kaki member berdarah2 ritu.
      Tak jadilah nak bungee kat situ. Ngeri je. Hahaha.
      Ehhh ! Boleh ke Anne ? Alhamdulillah kalau boleh. :P

      Delete
    2. serius berdarah?? ouchh memang kalau bg free pn taknak try la klu cmtu.. hehehe..

      Delete
    3. Aah , kite tengok kaki dia. Macam melecettt -- kulit terkopek. Tak relaaaaa ! Y__Y

      Delete
    4. erkhh terkopek? okei, ngeri.. haha..
      25 muda lg la.. anne ni ok je walau umo dah 26.. hahaha..

      Delete
    5. Hahahha. Anne awet muda ! Hahaha. Ngerikan ?? Tu yang sampai sekarang tak buat lagi kat Sunway tu walaupun keinginan memuncak. :D

      Delete
  3. 25 mudah lagi apa....waktu PRIME perempuan pun 30 tahun..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. MUDAH pun tak boleh Lan. Hahaha. Dah kenapa asyik typo oiii ? Hahahaa

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah