Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, May 12, 2014

The Liebster Award : Azlan Strider

Assalamualaikum & Hello.


Obviously rasa nak pitam juga bila ramai yang tag dalam Liebster Award ni , kahkahkah. Tapi takpe , dah orang bagi soalan. Kita jawab jela , kang kalau aku tak jawab kang ada yang kata aku ni sombonglah tak sportinglah. So , lets begin !! ^^

Liebster Award yang keempat ni ditag oleh : Azlan Strider.

1) Sampai bila korang nak blogging?

Sampai bila ? Selagi ada umur yang panjang. Ececehhh !!

2) Apakah event blogging yang best korang pernah pergi? dan kalau tak pernah pergi join any event, apakah yang korang ingin sertai??

So far Bloggers Mini Gathering at Flora Kafe la yang thorbaeeekk sebab korang semua mereng. :P

3) Apakah yang anda harapkan dari pasangan anda?

Nothing much. Cukuplah dia faham aku ni macam mana. Itu sahaja. Sebab aku ni mereng , gila gila , biol , ganas. Eh pendek kata macam macam perangai ada. Takut je pasangan tu lari lintang pukang. Kuikuikui.

4) Describe your worst ex ( soalan kat facebook aku..hahaha)

Hoiii soalan ni kena ada special entry laaaaa ! Hahahaha. Tapi demi menjawab soalan -- worst ex ? Hurm. Ex yang satu office dengan aku (sampai sekarang) dan kantoi curang 4 5 kali dengan budak office aku jugak. Tapi as usual , baik laki baik perempuan dua dua DENY. Wadepakkk !

5) Genre muzik yang anda minati?

Semua. Daripada lagu Dato CT sampailah ke Avenged Sevenfold. ^^

6) If there one thing that can make you happy, what would it be?

To have my family by my side , poreber and eber. Haaaaaa. Speaking jugak okay jawapan aku. Kekeke.

7) Kalau korang ditakdir tidak blogging, agak2 macam mana korang mengisi masa lapang??

Layan drama Korea tak pun layan Whatsapp Group korang yang beratus ratus notifications tu. Hurh. Hahahaha.


Settle ! Tujuh soalan daripada Azlan telah selamat aku jawab. Dan again , aku taknak tag sape sape dah. Hahahaha. Sebab , malas nak cari siapa mangsa seterusnya plus malas gila nak pikir soalan apa nak tanya. Kang tanya soalan sama je macam bosan pula. Kekekeke. ^^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : tengah draft entry untuk sponsored post , sekali gambar takde nak masuk. postpone.


xoxo


12 comments:

  1. kan... kita sama....rasa malas sangat nak fikir nak buat soalan..haha

    ReplyDelete
  2. terima kasih kerana sudi menjawab soalan yang tak berapa nak mamarazi macam nurie nie..hahahha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. My pleasure Lan ! Cepat cepat bace group , selamatkan princess. Eehhhh ! :P

      Delete
    2. dont worry, princess tu pandai berdikari..hahahaha :P

      Delete
    3. Hahahaha tak boleh blah ayat ! :P

      Delete
  3. Hahaha...setiap kali baca entry awk dik skit rahang akak gelak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa , akak tutup rahang tu. Kang ternganga je tak pasal kene bawak pegi klinik gigi. :P

      Delete
  4. uishh teroknye ex tu.. waddepish sungguh!!
    nak tunggu special entry psl ex tu.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kannn wadepisshh wadehek ! Hahahaa.
      Amboiii kemain tunggu , mau kita kene terajang jarak dekat dengan tunang. :P

      Delete
  5. layan whtspp beratus sampai tak siap kerja kt ofis. tapi chill sudeh, boss kat sebelah pun main game hay day. eh hay day mende ntah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha untunglah main game hay day bossnya puuunnn. Boss kite layan Zalora je. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah