Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, May 14, 2014

The Liebster Award : Hunny Kitty

Assalamualaikum & Hello.


Terkena lagi , lagi dan lagi. Hahahaa. Ingatkan dah habes dah , rupanya masih lagi kena tag. So , marilah kita jawab sehabes baik dan diharapkan jawapan aku memang ikut skema jawapan. Mihmihmih. Kepada Kak Mimi , tolong jangan sakit rahang baca jawapan kita. Kekekeke. :P

Liebster yang keenam ini ditag oleh : Hunny Kitty.

1. Asal mak ayah dari mana?

Asal dari kampung , hahahaha! Mama orang KL , Ayah orang Pahang.

2. Anda lahir di mana?

Lahir dekat hospital sebab mama tak sempat beranak dalam kereta. Kekeke. Pusat Rawatan Islam Jalan Ipoh KL.

3. Nama panggilan apa?

Panggil apa pun boleh , jangan panggil binatang je udah. Preferable : Nadia.

4. Ada lesen memandu?

Takde , buat apa nak lesen memandu kalau ade driver banyak banyak. Lol !

5. Anda percaya kewujudan Alien?

Percaya , sebab pernah jumpa dah. Alien typo. Kahkahkahkah.

6. Pagi tadi sarapan apa?

Makanan India. Thosei berkuah sardin & Teh O Ais kurang manis. Sebab kita dah manis. :P

7. Berapa berat anda sekarang?

Lebih berat daripada seekor kucing dan kurang berat daripada seekor badak ataupun gajah. 45-47kg je. ^^

8. Pernah termakan lipas tak?

Kalau dah termakan macam mana nak perasan ? Hahahaha

9. Dah like page Syahoney Kitty Shoppe? Kalau belum sila like…hehehehe

Dah meroyan dah tengok kitty kitty tu , agak agak dah like ke belum. Mihmihmih.

10. Kenapa ‘Adam Tak Terapung?’

Sebab Adam bukan pelampung sebab tu tak terapung. Muahahaha.


Thanks awak sebab tag kita dan again maaf -- takde sape yang aku nak tag dah. Hahaha. Diharap soalan awak ni terjawablah ye. Kalau tak terjawab tu , maaflah. Kita memang tak suke bagi jawapan ikut skema. Tu yang result SPM dulu lebur. Kahkahkah.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : dah habes ke belum musim Liebster ni ? ^^


xoxo


14 comments:

  1. ehhheeemmm alien dh muncul ni! sfdg aftgs kafrwf azfet *mencarut hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha vodoh ! Alien mai dahhh. :D

      Delete
  2. hahhahah jawapan comel mcm tuannya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa janganlah puji , kembang semangkuk dah muka ni. :P

      Delete
  3. popular sgt. tu asyik terkene tu.. hambik2.. jawab.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Banyaklaaaa dia punya popularrrr. :D

      Delete
  4. jawapan nadia terlampau comel. lawak okieh.. terbahak bahak... ni umur berape ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ngeklaaa Hannah ni. Kiteee umoooo , eemmm rahsia. Amboii. :P

      Delete
  5. hahaha..jwpn kak nurieeee chumilll sgt..hahaha..ouh!jd kami2 ni je ke panggil kak nurie..biasalah byk sgt nad kt dlm group..ekeke!alien!niesa pun sll jumpa.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Korang panggil pun sebab Una la start kan , nama Nurie ni selalu geng2 uitm dengan dak2 sekolah je panggil. Yang lain semua pakai Nad. Tapi tulah , lantakla situ. Eh ! Niesa pun ada jumpa. Muahahahaha.

      Delete
  6. Adoiiii dik skit perut akak bce jwpn awk la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha naseb baik sakit perut , risau je kita sakit rahang lagi. Kekekeke. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah