Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, May 9, 2014

The Liebster Award : Puan Husna

Assalamualaikum & Hello.


Ini entry Liebster Award aku yang kedua ye dan akan ada lagi satu entry menyusul nanti. Pheew !! Taknak banyak pula soalan nak kena jawab , soalan pula macam soalan langgar lari. Cemas je nak jawab. Kekekeke. Lepas ni kalau ada orang berani tag aku lagiiii , siaplah ! Hahahahahaha.

Liebster Award yang kedua ni ditag oleh : Puan Husna.

1. kalau blog anda kene hack apa anda buat?

Aku buat bodo je , nak hack blog aku yang tah pape dah kenapaaaa. Hahahaha.

2. siapa orang yang pernah anda benci dan kini kawan anda dan kenapa benci die mulanya?

KAU !!! Sebab kau poyo , menggelabah , bajet bajet. Sila rujuk entry INI. Hahahahaha

3. tempat belajar/kerja yang paling seronok pernah anda belajar/kerja?

UiTM Seri Iskandarrrrrr , ala dekat tempat jin bertendang tu. Sekarang je dah maju. :P

4. tempat yang paling kerap anda kunjungi jika berseorangan?

Rumahku syurgaku , kalau merayap tempat lain nanti Wan bising. Kekekekeke.

5. jenis orang yang korang menyampah?

Propa , kaki tipu , cerita nak best , bajet bajet. Errghhh! Pleaseeelah.

6. makanan yang korang tak boleh nak makan?

Oink oink !! Haram okeh. Jadah nak makan , mau bapak aku terajang aku jap g. Mihmihmih.

7. Kekasih anda curang dengan Kawan anda, apa anda buat?

Hahahahahahahahahahahahaahaha. Ni soalan ke sialan ?? Tengok jela , dah nak curang nak buat ape lagi.

8. Perkara pertama yang anda lihat padanya, bila berjuma orang baru?

Telingaaaa ! Kahkahkah. Matikkkkk aku. :P

9. 3 perkara buruk tentang anda?

Comel , Gojes , Meletop kevavommmm ! Buruk kan ? Kekekekeke.

10. 3 nama yang anda rasa sedap?

Nurie , Sya , Nadia. Memang nama aku sedap. Lol !

11. Apa yang anda teringin nak tahu?

Aku nak tahu sejauh mana lagi rahsia kau dengan dia yang aku tak tahu. Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.


Soalan soalan cepucemas untuk dijawab oleh korang korang :

1. Apa ciri blogger yang buat korang rajin nak blogwalking ?
2. Selalu korang blogwalking pada waktu bila ?
3. Pernah tak stalker ex boyfriend/ex girlfriend ?
4. Masih berhubung lagi tak dengan ex boyfriend/ex girlfriend ?
5. Ada tak benda yang korang rahsiakan daripada boyfriend/girlfriend/tunang/suami/isteri ?
6. Kalau diberi pilihan jadi binatang , korang nak jadi apa dan kenapa ?
7. Kalau diberi pilihan bercinta dengan artis luar negara , siapa jadi pilihan ?
8. Masa kecik kecik dulu korang suka main apa ?
9. Benda yang paling nakal korang pernah buat masa sekolah dulu , apa ?
10. 3 benda yang korang tak boleh hidup kalau takde.
11. 3 pendapat korang mengenai aku.

Dan orang yang jadi mangsa nak jawab ialah :

http://dia-honey.blogspot.com/
http://www.azhafizah.com/
http://chipmunkandbarney.blogspot.com/
http://asyikmaiburogu.blogspot.com/
http://yayaflanella.blogspot.com/
http://www.haniekunie.blogspot.com/
http://ciknunaberblogger.blogspot.com/
http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/
http://puterigaban.blogspot.com/
http://nineteencapri.blogspot.com/

Siapa yang dah jawab tu , sila silalah tinggalkan link dekat komen ye. Boleh juga aku baca baca nanti. Selamat menjawab ye , jawapan tak kesahlah panjang ke pendek ke -- semua diterima. ^^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : siapa yang pergi Whisper Yoga Class dekat Plaza Damas besok ??


xoxo


32 comments:

  1. bhahahahahahhahahaha rahsia mane boleh bg tau,, nama pun rahsia weh.. ala jawapan ko tak best la.. kalo exem ni kene repeat weh! fail fail fail teeetttttt! soalan 5 i likeeeee, ada ko lupa tu soalan 5 punya jawapan,, nenek kebayan ! hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahahahahahaha bodohlaaaa tayahla ingatkan aku dengan nenek kebayan tu. Dah elok aku lupa , siamang tanahlaaaa Husna. Hahahaha. Ala repeat kan perkara biasa. Wakakakakaka. :P

      Delete
  2. best main benda nie.. saya suka. . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kemain suka lagiiii. Kita punyalah tak kuasa nak jawab. :P

      Delete
  3. ahahahaha tergelak baca jawapan nad :P sempoi giler mihmih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaa. Nak tag Ika , tapi tula Ika ni macam Chipsmore. Kejap ada kejap tak. Huhuhuhu.

      Delete
  4. sorry nad, akak bruuuu bukak blog..nanti akak bt k!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baiklah akak , no need to hurry pun. Kekeke. ;D

      Delete
  5. No 7 tu best...kalau dah curang, kita cari lain laa..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaannn ! Hahahahaha. Blah angkat kaki , jalanlah. Hahahaha. Motip nak tunggu sambil termenung termangu. Amboiii. :D

      Delete
  6. http://hannahsytieh.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-from-nuriesyanadia.html ... Siap... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahhh ! Kita dah baca. Thank youuu tau jawab. :D

      Delete
  7. byk soklan boleh skip ni. hahaha!

    ReplyDelete
  8. haha, amboi jawapan nya.. haha,, kelakarr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha tak pernah serious , macam nilah jawapan dia Ma. :P

      Delete
  9. Hahaha...klaka la bce jwpn awk dik...adoiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaa. Pecah perut nampak kak. Kekekeke. :P

      Delete
  10. Dah siap dahhhhh. hikhik

    http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2014/05/the-liebstar-award.html

    ReplyDelete
  11. jwpn simple n sempoi..
    gudd...i likee.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi , you like ? I double like. Eheh ! Salam kenal ye Cik Yaya. :)

      Delete
  12. thanks nadia tag fae ^^

    http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2014/05/liebster-award-dari-blogger_15.html

    ReplyDelete
  13. kite sekarang pun kat sri iskandar hahaha. tempat jin bertendang

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. Aucchhh ! So lovelyyy , thank youuuu sayang. <33

      Delete
  15. wahhh ..sungguh maut soalan2 tu. nasib bella xkena . ehehehheee. kalau x, jenuh nak jawab

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ! Pengsannnn tak nak bangun dah dengar soalan tu. Hahahaha. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah