Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, May 16, 2014

The Liebster Award : Wawaabdulhadi

Assalamualaikum & Hello.


Untuk kesekian kalinya masih ada lagi yang sudi tag aku untuk Liebster Award. Hahahaha. Kali ni dapat soalan dalam bahasa mat saleh. Oh mai English yaww ! Tapi nak jawab dalam BM la , bahasa jiwa bangsa kata kauuuuu. :P

Liebster yang ketujuh ini ditag oleh : Wawaabdulhadi.

1. Do you believe in love?

Ehhh !! Mestilah percaya.

2.  Which is your favorite song? 

Lagu faveret eh ? Banyak kotttt ! Kena bagi iPod la macam ni kalau nak tahu. :P

3. What was your favorite subject in school? 

Faveret subjek -- ponteng kelas ! Kekekee.

4. Where were you 5 hours ago? 

Atas katil laaaa , membuta. 5 jam tadi baru pukul 3.45 pagi. Hahahaha.

5. What are 5 things you like about my blog and 5 things you dont like.

Yang suka : Banyak tips , banyak resepi , simple , cantik , kemas. Yang tak suka ? Takdelah pula. :D

6. Do you trust people easily?

Tak! Trust are meant to be broken. So , percaya pada diri dengan harapan dan keyakinaaaannn. Eh lagu AF plak kuar. :P

7. How many hours a day do you spent to update blog?

Tak menentu , kalau boss aku yang agogo ni tak kacau -- rasanya hampir penuh waktu bekerja. Kahkahkah.

8.  You're give one wish, what would it be?

Nak tengok ayah sihat balik macam sebelum ni. Itu sahaja. ^^

9. What are you doing right now? *take picture* 

Tengah menjawab soalan Liebster ! Hahaha. Ala gambar ? Tak boleh , boss agogo usha usha. :P

10. Do you have a pets? What and tell me your pet's name.

Ada 3 meow. 1 dah mati nama dia Wiwi , 2 yang masih hidup nama dia Cici & Qiqi.

11. Tell me your funny childhood stories that you will never forget.

Haahahahahahaha ! Sorang kezen dengan selambanya kentut dalam 1 bilik kecik yang ada 5 orang budak yang bertenggek dekat dengan diri dia lalu mengakibatkan 5 budak tersebut lari bertempiaran ke bilik air sebab nak muntah ! Aku je yang terselamat sebab sempat tutup hidung guna bantal. Wakakakakaka.


Untuk next victim , aku nak pilih untuk tidak tag sape sape. Hahahahahaha. Bolehkan ? Ala macam tak biasa. Bolehlaaaa tayah tag eh eh eh eh. Habes idea soalan , habes senarai mangsa da tauuuu. :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : tunang kita yang nak pergi Johor tu , taknak belikan kita handphone baru ke. Heh ! :P


xoxo


12 comments:

  1. haaaaaaaa typo detected soalan no 2,, "kenapela" hahahahahahahahahahaha aku suke suke suke *joget sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapela kauuu ! Aku taip kenapa weh supposed to be Kenalah ! Hahahaha Kau pun nak tegur typo aku tapi lagi teruk typo kau hoiii ! Hahhahahahaaha.

      Delete
    2. ehhh aku pun salah ehhh hahahahhaaha cam bangang aku ni.. tp yang penting ko dah edit weeeekkk hahahahaha

      Delete
    3. Aku malasla nak cakap kau cam bangang , tapi sendiri sedar kira okayla tu. Hahahahaha. Eh mestilah edit. Kebetulan satu tu je. Kalau kau ? Sila delete and tulis entry baru jela. Kahkahkahkahkahkah.

      Delete
  2. Replies
    1. Itulah dia Fae , masih ada lagi yang tag. Hahaha.

      Delete
  3. Replies
    1. Tahu takpe kak , fitam fitam kita nak jawab. Hahaha

      Delete
  4. hahaha yg last skali tu best. rindu pulak zaman kanak kanak. btw thanks sudi jawab :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Yang last tu rare okay. My pleasure Wawa. ^^

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah