Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, June 30, 2014

2 Ramadhan 1435H

Assalamualaikum & Hello.


Kejap je dah 2 Ramadhan kan. Tup tap tup tap kang dah habes dah Ramadhan. Lepas tu dah masuk Syawal , habes je Syawal ada orang tu nak kawen dah. Sape tah budak tu. Hahahaha. Cuak bhai !! Tahun ni last berpuasa sebagai orang bujang , tahun depan berpuasa dengan title isteri orang inshaAllah. Doakanlah ye. ^_^

Apa pun , selamat berpuasa kepada semua. Jangan ponteng ponteng puasa. Yang ada gastrik tu jangan jadikan gastrik sebagai alasan nak ponteng puasa ye. Selagi larat , puasa tau tau tau. Semoga Allah mempermudahkan ibadah puasa kita semua pada tahun ni inshaAllah.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : macam dah lama tak update blog je , sobssss. T_T.


xoxo


20 comments:

  1. Replies
    1. Errkk ! Tite tak demok okay. Happy fasting too 'Honey' ! :P

      Delete
  2. salam ramadhan nurie...erkss bila masa kena label demok by sally ni??? akak tak tau pung???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ramadhan akak , itulah pasalnyaaa. Tetiba mendapat pula demok. Redho. Sebab dia bini pertama kan. Eh. :P

      Delete
  3. Salam Ramadan Nad..dup dap dup dap ye sekarang ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ramadan Sal , itulah pasalnyaaa. T_T.

      Delete
  4. salam ramadhan. semoga dipermudahkan urusan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ramadhan Asma , amiinn amiinn. Thank you. :)

      Delete
  5. Selamat berpuasa bujang terakhir buat kak nurie .. hehe .. bila tarikh kawen ? jemput kita nanti .. hoho * muka tak malu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berpuasa juga Aniesa sayang. Jangan ponteng ponteng tau. Erk ! Nikah end of August , majlis early November. InshaAllah dik. :D

      Delete
  6. Replies
    1. Selamat berpuasa juga makcik ! Kemain sodap lagi nampak lomak cili padi. Bak sikit. :P

      Delete
  7. Salam ramadhan n selamat berpuasa nadia

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah