Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, June 6, 2014

Awek MotoGP seksi dan awek stim , katanyaaaaaaa !

Assalamualaikum & Hello.


Bahahahahaahahahaha! Kemain gigih tau kau cari gambor awek model motogp seksi dekat blog picisan aku ni. Mano nak jumponyo dik non ooooiii. Blog aku ni yang hado cerita personal and reviews sajo , bukan tempat jual ayam mahupun baju dalam. Teheeeee!

Sampai dapat 4 hits tau , sentap hati kitaaaaaa. Mengapa yang seksi ini juga dicari , cecita cecita. Nak buat apa gambor awek model motogp seksi seksi ni. Ekekekeke. Haippp ! Biasaaaaaa dia ni. Mungkinlah dorang cari sebab aku pernah tulis entry aku pergi MotoGP haritu. Sabor ajelah teman dengan awok awok ni. =_="


Tak cukup dengan cari awek motogp seksi , dia cari pula awek stim kat sini. Hahahahahahaha! YaAllah , sabar jelah aku. Celah manalah yang aku ada tulis entry 18sx dalam ni. Tssskkk. Punca sangat tau korang ni cari bebukan dalam ni. Ni semua mesti kes keywords gambar awek stim yang aku pernah tulis dekat sini agaknya. =_=".


Nah amek gambor keretapi stim ni , dah pegi sana peluk gambor ni kuat kuat ke ketat ketat ke. Kekekeke. Ke nak gambor Ikan Siakap Stim Limau ? Pilih. Bahahahaha! Buat lawak jumaat sungguhlah awok awok ni. Nangessss ittteeeww. T_T.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : alexa oh alexa , kenapa angkamu besar kembali. nanges.


xoxo


20 comments:

  1. kahkahkahkahkahkahkahkahkah ko nk tgk aku punyer tak hahaa lagi lucah weh diorg cari adoiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahahahahaha yeke ? Apa lagi. Kasi post la entry !! ^^

      Delete
  2. haha....ni mesti kanak-kanak ribena ni yg mereyam terlebih...kihkihkihhhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaannn ! Tah pape tah cari dekat blog biru pink bende bende macam tu. Memang tak jumpalah. :P

      Delete
  3. hahahahahaha..bukan2 searching nya pun..akak takde la, mak-mak jewww.. hehehehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah pasalnya , sabor ajela. Kalau dapat ni , nak je ketuk jari depa ni. Kekeke. Akak memang sekarang dah golongan mak mak. :P

      Delete
  4. Haha. Kesian ko dik.

    -dakpink-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kak ! Kesian gila. Hahaha. Punyalah penat tulis entry , yang bukan bukan juga dia cari. T_T.

      Delete
  5. Replies
    1. Tahu takpe , tah ape ape je tah manusia ni.

      Delete
  6. hahahahaha! ntah pape je.. forever alone lah tu.. get a life la bro.hahaha

    ReplyDelete
  7. tuan blog ni seksi kot..tu tersangkut tu..hihi

    ReplyDelete
  8. nak try search bini Yonghwa jap...agaknya keluar sape :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekekekeke ! Dah tentu tentulah keluar Sally Samsaiman ituuu ! :D

      Delete
  9. adoila...ini mesti keje bebudak tak cukup umur ni.hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe , yang bukan bukan yang dicarinya. Sabar jela. T_T.

      Delete
  10. patut laa bila baca tajuk entry rasa macam tak mungkin nurie nak update entry macam nie..heheheh

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah