Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, June 21, 2014

Awesome trick to eat chocolate , yang pasti bukan Cadbury ! Ehek.

Assalamualaikum & Hello.

Aku assume semua pun suka makan coklat kan , aku je yang tak berapa nak gemar. Wakakaka. Sabar jelah. Orang sampai kata hilang nikmat dunia sebab tak makan coklat. Takpelah dik , ahkak tak kesah. Mihmihmih. ^^

Nah aku ada satu trick untuk penggemar coklat bar. Tengok ni cepat , cepat , cepat !


Awesome gila kan ? Boleh curi seketul coklat yang kecik tu tanpa ubah apa apa pun dekat coklat bar korang yang besar tu. Memang terbaik kot trick ni. Serious. Haaaa nak try la tu , ececeh. Macamlah kita tak tahu. Wakakaka. Selamat bercoklat coklat dihujung minggu ye semua. ^^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : harini ada photoshoot , beheee! tak reti pose weh. tolong.


xoxo


16 comments:

  1. salam singgah. rasa macam nak try. tapi tu la, nak kena cari cokelat yg pastinya bukan cadburry :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Umi , selagi was was janganlah makan. Hihihi. ^^

      Delete
  2. Hahaha, dulu pernah try. try pakai cadburry. masa tu bukan zaman gelap cadburry lagi. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebelum zaman gelap eh , sekarang dah gelap gelita tak cerah dah. Hahaha.

      Delete
  3. wakakaka cute tapi kalo saya xde nye nak potong.. trus ngap saja..

    ReplyDelete
  4. Haha...awesome! Boleh jadi idea silap mata untuk kelentong anak2 sedara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good ! Ala for fun je pun trick ni. Hihihihi. ^^

      Delete
  5. brape kali ulang tgok..dasyat ! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha dia nak buat lah tu. Hafal jangan tak hafal Fadh. :P

      Delete
  6. hahaha..gilaa ahh...bagus idea ni..senang laa..kihkih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila tiru aksi ini dirumah. Hahaha. :P

      Delete
  7. Replies
    1. Kan kan kan ? Apa lagi ! Guna pakai dekat Auni & Aina la. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah