Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, June 17, 2014

Bila doctor kasi aku MC , ^^

Assalamualaikum & Hello.

Actually bukannya aku tak sihat ke apa , sihat je aku ni harini. Tapi disebabkan harini terlambat bangun dan bangun pula secara terperanjat --- terus tangkap pening kepala. Terus minta mama hantarkan aku pergi klinik -- nak MC. Ekekekeke. :P

Maka ke klinik panel la aku tadi , sebelum pergi siap cakap dalam hati 'Nak bagi alasan apa ni eh yang boleh dapat MC , sakit kepala ke sakit perut ??'. Hahahaha. Aleh aleh bila nama kena panggil , nampak je doctor -- terus datang mengada ngada. Dua dua sakit aku sebut. Hikssss.

Lalu doktor pun ceklah perut , dah aku cakap aku sakit perut mestilah cek perut takkan cek otak pula. Aku belum gila lagi. Mihmihmih. Setel cek perut , doctor cakap nanti dia kasi ubat yang kena masukkan dalam bontot ! Apakahhhhh. Y_Y.


Nampak tu , atas ubat sakit perut tu macam ada ubat dalam pam tu. Haaaaaa ubat tula nak kena masukkan dalam bontot. Memang tak dapatlah jep aku nak masukkan dalam bontot. Ekekeke. Sebab doctor suspek aku sembelit , sebab tu panas sampai ke kepala. Itulah punca sakit kepala juga. Uhukhukhuk.

Gastrik pun datang balik. Hoilah dah nak dekat dekat puasa ni kena gastrik pula. Nanti nak puasa camne ?. Hahahahaha. (alasan sangattt Nadia !) Apa pun marilah kita habeskan ubat yang tak sedap ini. Yucksss. Ubat gastrik ni rasa Gaviscon , ada mint mint sikit. Yuckssss. Tak sedap tak sedap. Tujuan asal nak amek MC sebab bangun lambat pergi keje je , tak pasal kene makan ubat. Wakakakaka. :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : MC dekat office , jadi nurse dekat rumah. ayah demam & gout lah pula. T_T.


xoxo


23 comments:

  1. nasib baik doct xsuspek demam bola..hikhik...sila mkn ubat ye kak nurie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Sebab tak minat layan bola sebab tulah bukan demam. :P

      Delete
  2. ni mesti bantai tgk bola ni,, aku nk report kt boss ko.. tak kiraaaa!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku tengok bola ?? Are u crazee. Hahaha. Tido lagi baik weh. :D

      Delete
  3. ye ok lagi la, akak dulu ckp kena senggugut kena cucuk jarum kat punggung huwaaaa lagi scary... tapi nak MC punya pasal, tadah jelah. Dapat jugak berehat. Haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakakaka ! Itu lagi seram okay , sakit tu ! T_T.

      Delete
  4. haha .. ini kalau bos baca kompom akak kena marah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha doa banyak banyak yang boss tak jumpa blog ni eh. Eekeke. :P

      Delete
  5. hahaha..akak sejak pregnant ni rajin la MC..konon bg alasan org mengandung ni sensitippp..kehkehekeh! padahal malas g keja..haha! doc pun cpt btl simpati dgn org mengandung..ckp je x larat dpt lah MC heeeeee..tp awk memang kelakar lah, sampai dpt ubat bontot hehehehehehehe!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! Over tau , kita tahun lepas buat perangai camni gak. Langsung kena amek darah , sejak tu rajin g keje. Wakakaka. :P

      Delete
  6. haha smpai dpt ubt bontot..doc perli ke ape tuh ? fadh kalo bt pangai gini, kalo dpt ubat tu mmg lantingkan je..janji dpt MC..kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kan ! Tapi memandangkan perut pun tak berapa sedap , kita makan jela. Hahaha. :P

      Delete
  7. hahaha. . ubat bontot? tak perna kena un tapi okay la dpt mc kan. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yesss , ubat tak penting. Yang penting MC tu. Wakakaka. :P

      Delete
  8. Replies
    1. Hahaha sama sekali tidak since tak minat bola. :D

      Delete
  9. hahaha. sakit bola nih. btw, get well soon ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bola bola api ke ? Wakakak. Thank you ! ^^

      Delete
  10. heheh...macam baby2 pulak kena sumbat ubat kat bontot//:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doctor tu siap lukis lagi kak cara macam mana nak pam dalam bontot. Hahahaha. Ngeri ! :P

      Delete
  11. ubat masuk bontot?bukan budak kecik je ke?bakal mak budak pun kena ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakaka ! Kan. Katanya sembelit. Tak faham. Hahaha

      Delete
  12. hahaha...dpt ubat vontot...umah akak de stok byk...nak??

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah