Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, June 6, 2014

CPUV 13 : DiGi Wwwow 2014

Assalamualaikum  & Hello.

Selain daripada blogwalking pagi pagi , aku mesti buka juga tab Nuffnang. Nak tengok amount earnings aku dah bercambah ke belum. Kekekee. Bercambah okay , apa kau ingat ni main tanam tanam tauge ke Nadia. Kihkihkih. :P

Sekali terpandang , satu CPUV baru masuk daripada DiGi Wwwow 2014. Thank you Nuffnang. Alhamdulillah. Tapi.............................................


Haaaaaa tapi kenapa start date dia 1 April 2014 ? Ke aku yang salah nampak. Hahahahaha. Pening pening. Takkan Nuffnang makan banyak sangat Mamee sampai salah date. Kekekeke. Aku tak nampak lagi iklan DiGi ni lalu lalang dekat blog ni. Betul ke idok CPUV ni sebenornye yeop. :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s :  aku ingat aku sorang je pening , Nuffnang pun pening. ekekeke. T_T.


xoxo


12 comments:

  1. betol laa tu kot cik adik. dpt laa jugak. akak x dpt lg bulan jun ni hihik :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kita bulan Jun pun senyap je , tetiba patah balik April. Apakesss. :P

      Delete
  2. nuffnang pening kot.. hehe..
    tahniah sayangss.. smoga bercambah2 lagi la earning lpas ni.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah , kita pun rasa Nuffnang pening pening lalat ni. Kekeke. Thank you Anne. Amiinn. Muah muah sikit. :*

      Delete
  3. wow bestnya. tahniah, murah rezeki

    ReplyDelete
  4. memang dah start april lagi..

    ReplyDelete
  5. Hahaha...pening nuff nih..tahniah

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah