Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, June 13, 2014

CPUV 14 & 15 :Petronas Primex 95 & Huawei Ascend P7

Assalamualaikum & Hello.

Buka buka Nuffnang pagi tadi nampak ada dua CPUV yang tengah on going. Satu daripada Petronas Primex 95 and lagi satu Huawei Ascend P7. Suka ! Tehee ! Sila melekat dengan lebih lama lagi ye wahai dua dua CPUV. Thanks Nuffnang !! ^^


Patutlah malam kemarin ada nampak iklan Huawei Ascend P7 ni tergelek gelek dekat blog. Rupanya petunjuk CPUV masuk rupanya. Ehe! Sekali tu jelah aku nampak , lepas tu nampak sekejap lagi malam tadi. Kalau korang nampak -- macam biasalah -- sistem barter. Ekekekeke. :P



Thanks for your time , love ya people.


p.s : mencari spa untuk pakej pengantin yang affordable and best , any idea ??


xoxo


23 comments:

  1. sistem barter ! hahah meh2 klik kita jgk..kite klik awak..bahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe. Baiklah ! Akan datang menabung. Ekekeke. :P

      Delete
  2. wahh dua melekat.untunglahhh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nani melekat naseb je ni. Ekekek! Ni nak seletape , bagi tahan lama sikit. :P

      Delete
  3. Tahniah nadia..akak.pun dpt dua dua cpuv...nti akak nmpk akak klik smp terbakar..hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha kurlasss! Klik sampai terbakar tau , selagi tak terbakar orang tak panggil bomba. :P

      Delete
  4. wahhh..bykkk!tahniah kak nurie syg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi , adalah sikit Niesa. Bolehla buat beli tisu peket tu. Kahkahkah. Thank you dear. ^^

      Delete
  5. Replies
    1. Hihihihi , alhamdulillah. Adalah sikit. :D

      Delete
  6. hah!! die kua time ni~~
    da siap klik2.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hikhikhik , rajinnya ayue klik2. Mekasih cik kak! :P

      Delete
  7. Avilion Port Dickson..honey moon package 3 hari 2 malam sekali spa for two and candle light dinner baru MYR2k lebih.. berbaloi.. Makanan memang terbaik. Errr..ko nk cari sebelum kawen or untuk honeymoon? thehehehe..malas baca banyak. xdek mood weh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu hanimun pakej mambang , aku nak pergi before akak nikah. Beheeee! Ko cerita macam aku memang tak keje travel agency. Okbai! Hahahaha

      Delete
    2. akak nikah jugak ke? wow! hahaha xDxD Hek eley.. ko buat2 tak tahu la dulu.. ape daaa.

      Delete
    3. Typo doh ! Dahla g main sane jauh jauh. Hahaha.

      Delete
    4. wakakaka xDxD ur typo embracing my monday! lalalalala

      Delete
    5. Pffftttt ! Sakitnyaaa hati. T_T.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah