Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, June 24, 2014

CPUV 16 & 17 : Invest Smart Campaign & Bulgogi Brothers Korean Burger

Assalamualaikum & Hello.


Sebenarnya minggu lepas lagi dah nampak CPUV ni masuk , tapi tak dan langsung nak buat entry. Bajet manusia yang paling busy atas muka bumi. Hahaha. Aku tengok ramai juga blogger yang dapat CPUV Bulgogi ni haritu. Now , its my turn. Ngeee!

CPUV 16 : Invest Smart Campaign ni aku tak sure pasal apa sebab aku tak nampak lagi iklan tu berpoco poco dekat blog aku ni ha. Korang ada nampak ?? 

CPUV 17 : CPUV Bulgogi Brothers Korean Food ni semestinyalah iklan makanan. Hihihihi. Untuk yang sedia maklum , aku pernah juga pergi makan dekat Bulgogi Brothers ni tapi takdelah makan burger sebab masa tu dorang belum ada lagi burger burger ni -- boleh tekan link sini untuk entry. Sedap boh ! Portion besar , banchan boleh refill. Seronok. ^^



Apa pun , thank you Nuffnang sebab pujuk kita yang tak dapat PPP pergi FIFA haritu. Hahahaha. So , korang korang yang tersayang ni apa lagi -- kalau nampak iklan tu joget samba ke zapin ke apa -- kasi tekanlah. Doa doa CPUV kali ni tahan lama sikitlah ye. ^^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : bile semua benda nak kena ikut standard , matilah. tang kau semua kau langgar. gelabah.


xoxo


14 comments:

  1. owh tadek lak ads tu mse MG singgah sni ..takpela. klik mana ada jela ..hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tula ads tu malu malu kucen nak kua. Thank you MG. ^^

      Delete
  2. bulgogi tu sedap ke nad? teringin jgk nk try makanan jepun ke, korea ke..tp takut x habis membazir lak..huhu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang pun tak tahu nak cakap sedap tu macam mana , sebab tekak orang sedap. Takut pergi tekak orang lain jadi tak sedap. T_T.

      p.s : kita memang dasar bantai je. :P

      Delete
  3. ttuuunnngggg ar kesayangan nuffnang hekhekhek *nangis kat dinding

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kesayangan lagi , dah tersisih dah ni. Hahaha.

      Delete
  4. Smlah kita...xnmpk pun yg invest tu celah amna..tetiba je muncul...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan ! Tah bile bile masa tah dia muncul. T_T

      Delete
  5. untungglahhh byk cpuv..nk g check jugak la pasni..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh eh untunglah kalau ade orang baca blog , barulah naik earning. :P

      Delete
  6. Alhamdulillah dan tahniah, murah rezeki dapat CPUV

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Adalah sikit. Hihihih. :)

      Delete
  7. tahniah dik...akak pun dpt iklan tuh....

    sape yg lggar sale yg gelabah...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah juga kak ! Tau takpe , sape yang langgar sape yang gelabah tah. Eeeee. Nyampah. T_T

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah