Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, June 2, 2014

Farah Diana Anuar VS Nad Zainal -- mane satu ??

Assalamualaikum & Hello.

Bukan , bukan , bukan. Ni bukan entry gossip sensasi uollsss sebab aku tak tulis gossip. Kalau nak gossip sensasi sila pergi Beautifulnara tu haaaaa. Ekekeke. Kang ada yang salah faham and beriya baca sekali takde ape. Kang marah berkodi kodi dekat aku pula , lol ! :P

Macam gini macam gini , to be exact - ada yang cakap muka aku macam Farah Diana Anuar a.k.a Farah Breep Breep tu. Dan ada juga yang cakap muka aku macam Nad Zainal. Dah kenapaaaaa muka aku kena jadi macam muka artis. Oh menggggg !! ^^


sumber : google & instagram

Haaa now cuba cakap dengan aku tang mana yang sama. Aku tengok jauh gila beza okay , tak nampak langsung muka aku macam muka dorang. Tak baik tau korang bagi aku feeling feeling muka sama cam artis. Wakakakaka. Ni kira naseb baik ada yang kata macam Farah & Nad je. Dulu abang office aku ni cakap sama macam Irma Hasmie. Aigooo. Jauh panggang dari api bang oiii. :P


Tak sama lah , tak sama , tak sama , tak samaaaaaaaaaa. Kbaiii !


Thanks for your time , love ya people.


p.s : apa pendapat korang ? sama ke tak sama ? tak sama kan ? tq ! ^^


xoxo


14 comments:

  1. combination 2-2 kot? oklah tu, retisss uolsss.... ahakss AJ ada saingan ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha combination terussss. Tahu takpe. Jaga jaga AJ ada yang nak caras. Boleh gitu ? Kekekeke. :P

      Delete
  2. Originally Muka Nuriesya Nadia..mmg da sedia cantik pun...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jyeahh ! And this is why I love you Miss Hidy. :D

      Delete
  3. muka sama macam retiss tu. kelasss kau jahh.. miahahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keeennn ! Hado ? Nan hado kan. Kekekeke. Tah celah mana tah yang sama. :P

      Delete
  4. Mata besar cam Nad Zainal , maybe. Farah Breep Breep maybe tang pipi kot... Retis! Nak sign!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha semalam takmo minta. Kekekeke. Memang combination la ni eh kira. :P

      Delete
  5. Memang ada sama sikit la kak. Sokong yan ty. Hahahaha. Nak singggggg uollssss :* Hihihi. Nanti post tau sign tu. Siap frame. :PPP

    Tapi.. tapi.. akak memang lawooo :DD *Melting* Arghhhh *Pengsan*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha ade ade je tau Miza ni. Sekeh kang. Gggrrr ! Sokonglah Ty tu , sape nak sokong akak camniii. T___T.

      p.s : haip mane ade lawo laaaaa.

      Delete
  6. aku rasa gigi kot sama ngan 2dua ni,, ape ape pun,, mama ko lagi cun!!! harharharhar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaitannnn ! Sedangkan gambar mama takde , nak kene pelempang ke ? Hahahahaha.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah