Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, June 12, 2014

Feeling feeling retis kau nyahhh !

Assalamualaikum & Hello.

Pagi semalam pergi settlekan borang nikah but still ada a few yang masih pending , tengahari laju laju pergi Jalan TAR cari barang nak buat gubahan hantaran. Last last tak beli apa pun kecuali sepapan gam UHU. Tsskkk. Petang pula ke butik pengantin untuk settlekan separuh pembayaran. T_T.

Dan hari ni aku bekerja tapi mood kerja dah tercampak dalam longkang. Behee!



Macam mana mood kerja tak tercampak dalam longkang , bila aku dah sibuk berangan nak kaweng. Kahkahkah! Semalam pergi buat payment dekat butik tu , sambil menyelam minum air ar. Naseb tak ramai customer , bolehlah Kak Maya tu layan kerenah aku yang nak main pakai pakai baju pengantin. Ekekekeke.

By the way , ini bukan baju kaweng kita laaaa. Kalau baju kaweng kita -- tak suprise lah. Hahahaha. Ada kawan aku yang cakap tak suprise sebab upload gambor baju kaweng dekat IG , elek elek lu. Ni main main jah. Berangan - amek mood - gatai punya penangan. :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : aku akan review butik ni nanti bile selesai semuanya , sebab butik ni best !


xoxo


40 comments:

  1. Part belakang baju tu cantik..body slim melim mmg pakai apa pun cantik..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lawa kan part belakang tu ! Geram je tapi depan dia kureng sikit. Slim ?? Dah macam skeleton da kot. T_T.

      Delete
  2. amboi x sabarr nampak...hahaha

    ReplyDelete
  3. akak suka part blkg tu naddddd..sumpah cantik! hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaannn ! Kita pun in love gila dengan part belakang tu. Ekekeke.

      Delete
  4. kenape ambik part belakang? sbb part depan buncit. hahahahahahahahahahahahah *gelak guling2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha jadah buncit ! Since aku amek bvite da tak buncit oi !

      Delete
  5. Nampak sangat tak sabar nak kawen .. Hehe .. Cantik baju nie .. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampak sangat gelojoh kaaannn. Auuumm ! Hahahaa. :P

      Delete
  6. shantekkkkkk...rase nak jadi penganten jugakkkkk..muehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekekekeke! Meh meh kak join kite jadi pengantin. :P

      Delete
  7. Nak dekat2 majlis ni memang mood kerja ka atau mood blajar smua hilang ntah ke mana..hahahaa selamat mencuba baju nadia. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan kan ! Semua dah terbang melayang tinggi ke angkasa. Amboii. Metafora. Thank you !! ^^

      Delete
  8. cantikk nye dress. semoga semua urusan berjalan lancar ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiinn , amiinn. InshaAllah. Thank you. :)

      Delete
  9. woot woot ! yg awak pakai ni pown da cantik dah ni..kalo bkn ni, mst lg gempak nih..xsabar nk tgok !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha yeke ? Tehhee ! Takdelah gempak pun , biasa je Fadh. Amboii dia yang tak sabar tau. :D

      Delete
  10. haha..lek lu. cuba bawak bertenang.. lol. Kalau aku la Nad, memang tak r nak layan customer gini.. haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu kalau kau , ni sebab staff tu kak maya. So dia layanlah aku. Hahahaha. Dengki ! :P

      Delete
  11. aura nak nikah dia dah maii.. haha. mood kerja pun habis campak dalam longkang :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekekekeke! Kan. Aura menggatal dia dah sampai dah. :P

      Delete
  12. cantik nadiaa!xsbr tgu majlis nadia..mga d pmudahkan smua urusan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramainyaaa yang xsabar tunggu majlis kita , kita lagilah gelojoh rasa. Eh ! Hahaha. Amiinn , amiinn. Doakan yang baik baik ye awak. :)

      Delete
  13. cantiklah :) semoga dipermudahkan perjalan majlis tu nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hiksss. Cantik eh. Malu kiteeewwww. Amiinn , amiinn. Thank you ! :)

      Delete
  14. lorrr..ingatkan ini nurie punya baju..hehehe..kalau orang dia diva, baju pun mesti diva jugak kan???hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh ! Diva ke masalahnya si Nurie tu. Lol ! Biasa jelah Lan. :D

      Delete
  15. Ingat kan ini baju nye.baju ni ketat sangt nampak..tapi memang belakang nye cantik..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihih taklah ! Memang ngam ngam badan tu yang fefeeling Che Ta sikit tu. Ekekeke. :P

      Delete
  16. Replies
    1. Hahahaha mmg tengah feeling2 ni kalau tengok gambar. :P

      Delete
  17. Kejadahnye jln laju laju pegi jln TAR pastu beli sepapan gam...waste time..waste time..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ! Semua serba tak kena , cari kain tak cantik. Oh stress. T_T.

      Delete
  18. I bet your wedding dress 10x lebey cantik lagi. Darah manis rupanya dia...ehem! nanti jangan lupa jemput I ok..heeee #buatmukatakmalu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha biasa biasa jela kak. Eh ! Aah kita darah manis tapi dah nak expired dah. Hahaha. Mestilah ajak inshaAllah. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah