Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, June 2, 2014

Flipshawl -- is now in Instagram yawwww

Assalamualaikum & Hello.

Haritu aku upload gambar behind the scene : di sebalik tabir dekat Instagram , kemain ramai yang menjoyah ingatkan aku jadi pelakon pilem pula. Lol !! Tapi haritu aku dah terangkan dekat korang korang semua dalam entry SINI.

And now aku baru ada kesempatan untuk update korang semua. Officially , Flipshawl is now in Instagram , sila pergi serbu dengan kadar yang segera. Cepat cepat cepat !! Siapa lambat dia melepaslah , senangkan. Mihmihmih. 




Antara design shawl yang ada dekat Flipshawl. Korang pergilah tengok dekat Instagram dorang. Senang nak refer apa yang ada apa yang dah takde. Easy right ! Dan tiga tiga design ni aku suka (dibaca sila bagi orang 3 shawl ni wahai Yadzrein). Kekekekeke.


Yang ni pula satin square , seriously senang gila nak bentuk. Nampak tak walaupun kedut dan renyuk , masih boleh dibentuk. Easy man !! Untuk orang pemalas macam aku ni memang dah sesuai sangat dah tudung macam ni. Mihmihmih.


Yang ni pula , tudung mak mak ala ala Pareeda. Mohon Pareeda tak tarik design ni ye. Lol ! Kesian kawan aku baru nak cari makan kang kena tarik pula design tudung tingkek tingkek ni. Wakakakakaka. 


And yesssss good news kepada yang suka pergi booth booth and bazar bazar ni. Sila jumpa Flipshawl di KL Street Fest Dataran Underground pada 7 hingga 8 Jun 2014. Tapi jumpa Flipshawl je la , aku takde. Hahahaha. Apa apa pun cakap banyak tak guna. Nah pergi terjah sana diam diam. ^^


 Thanks for your time , love ya people.


p.s : kita teruja jumpa Namee Roslan harituuuuu. Pewwiiitt ! :P



8 comments:

  1. Replies
    1. Shawl yang cantik ke model yang cantik ni kak Izwa ? Kekekeke. :P

      Delete
  2. shantekk shawl yang mula2 tu.. #tangan dah laju klik instgram.. adehhh .. haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantekkannn ! Kita pun suka yang tu. Nampak suci sangat. :P
      Eh eh eh , ayokkk tak tauuuu. Dah terklik. Kekekeke.

      Delete
  3. ok akak suka shawl yang ketiga2 di atas tu, satu tu macam sugarscarf punya design nurie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa akak pun perasan eh. Kita pun sama. Kita syak daripada sources yang sama ni. Kekekeke.

      Delete
  4. mencari plain wide shawl. color mustard. Any?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cecuba komen dekat Instashop tu. Kekalau ada. Rezeki uollsss. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah