Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, June 24, 2014

KakiMotor SNCT Gathering 2014 - Satria Neo Club Team

Assalamualaikum & Hello.

Rasanya ada dekat setahun juga Wan tak join aktiviti SNCT , seingat ingat aku last ktorg join pon masa TT Kemaafan 2013. Lepas tu nan hado dah , almaklumlah sibuk kumpul duit nak kawen. Kalau tak memang dah pergi laju laju dah TT Teluk Batik haritu  , ekekeke!

Nak dijadikan cerita Ahad lepas ktorg berkesempatan untuk join KakiMotor SNCT Gathering 2014 dekat KakiMotor Sri Muda Shah Alam. Sebab dekat je bolehlah join , cecuba ajak konvoi pergi Selatan ke Utara ke ? Memang tak dapatlah jep. :P


RV Point dekat Stadium Shah Alam Go Kart untuk amek t-shirt dan juga car sticker. Lepas tu baru semua konvoi gerak ke KakiMotor Sri Muda. Sebenarnya kalau compare aku dengan Wan , aku lagi suka konvoi konvoi ni. Best. Sebab tu aku yang semangat kejut Wan pagi pagi semata nak join gathering ni. Lalalalala. ^^


Sesuka hati je nak beratur satu line macam ni sampai makan satu jalan. Hahahaha. Buat jem je keje korang kan. Ekekeke! Tapi yang tak best bila kereta Wan dah tak vroom vroom gara gara dia cabut ekjos besor lubang hidung dia tu sebab nak pergi inspection haritu. Tengok dah tak best dah. T_T. 

Lepas kawen sila pasang balik ekjos tu. Wakakaka. Kita bagi green light ni. ^^





Sampai sampai je dekat KakiMotor Sri Muda , dorang dah get ready parking lot semua untuk SNCT park their cars. Lepas tu terus sambung dengan aktiviti dekat KakiMotor. Kira macam family day la juga , ada games , ada cabutan bertuah dan juga makan makan.



Antara games yang ada pada hari tersebut ialah Kerusi beracun , Isi air dalam botol guna span ,  Makan epal yang digantung dan pasang adjustable absorber KYB. Games lain aku malas nak snap gambar , melampau pemalas tapi nak update entry. Lantak. :P


Tapi aku dengan Wan tak tunggu sampai event habes sebab petang tu nak pergi cari barang barang untuk hantaran. So , lepas makan and tangkap gambar group ktorg terus cabut. Lagipun panas der ! Terbakor kulit teman , walhal duduk bawah khemah je pong. Ekekeke. Ai kan puteri lilin. Sila faham. Lol !


Apa pun nombor ktorg naik pula untuk cabutan bertuah , kemeriahan berganda uollss ! Hahahaha. Dapatlah Wan brake pad untuk kereta dia. Suka la tu , suka la tu. Naseb baik dia tak TERBELI adjustable absorber KYB tu. Kalau tak ? Ai tumpang suka. Ahahahahahaha. :P

As co pilot aku pun dapat t-shirt juga , tapi disebabkan takde tempat nak tukar t-shirt tu sampai kesudahlah aku tak pakai. Takpelah nanti pakai pergi keje jelah , ajet ajet budak kereta. Wakakaka. Padahal lesen pun takde. Teheee! 


Apapun event kali ni best , best , best !! Lepas kawen nanti kami join dengan lebih ligat lagi. Eh , boleh ke camtu ? Mihmihmih. Padahal Wan bukannya nak aktif sangat pun dengan kelab kereta ni , aku je yang lebih lebih. Lalalalala. Beli kereta sendiri nanti tahulah , aku buat cam kereta paria. Lampu pink biru hijau striking striking. Okbai !


Thanks for your time , love ya people.


p.s : siapa yang ada neo dan nak register jadi ahli SNCT  pergi tekan link atas tu. Eh dah macam admin dah aku ni. :P


xoxo


18 comments:

  1. Replies
    1. Syiokkk wooo ! Mehla join. Ekekeke. :P

      Delete
  2. Replies
    1. Anum sukalah kan aktiviti gini. :D

      Delete
    2. untung la gang kereta lalala kita ni geng moto kenet je mampu kan anum kan kan kan hahahaha

      Delete
    3. Ko kata aku takleh naik moto kenet , so aku naik kereta jela. Hahahaha. :D

      Delete
    4. hahaha masalahnyer moto tu naik sorang je.. mane boleh naik dua org,, aku ngan wan takpe,, bajet2 romentik hahahahah

      Delete
    5. Takde takde , ko pilih bulu ! Aku spray moto ko kaler paria nanti taulah. Hahaha.

      Delete
  3. perghhh...ingat kakak reti naik tren je :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakak naik tren bila kereta asyik tak sampai depan office je dik Sally. Ahaksss. :P

      Delete
  4. Tak pe...nanti ambik lesen boleh vroommm2 dengan keta sendiri lak..:)

    ReplyDelete
  5. I penah join TT sekali je dulu masa zaman mude. hihi. Kalau TT Honda best sikit, ramai hot stuff hahaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kalau TT Honda memang ramailah hot stuff , atenyaaa kereta dah mahal. Takkan nak biasa biasa. :P

      Delete
  6. akak xminat keta 2 pintu sbb rse mcm tak cukup nafas tau..hahaha...tp saga akak jgn xtau nok vroom vromm ekjos die..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakaka! Kemain tak cukup napas lagi tau. Kurlasss kau jah saga pun vroom vrooom. Jom racing ar camni. :P

      Delete
  7. teringat zaman bujang akak dgn bf dulu join club ramai2..seronok kan? bila ramai yg dah kawen aktiviti pun slow dan malap je..huhuhuhu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula pasal , ktorg ni pun join gitu gitu je. Asal ada je. Hahaha. Pastu hilang bertahun. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah