Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, June 28, 2014

Media Invitation : Ceritera Hijabku bersama Sunsilk

Assalamualaikum & Hello.


Semalam buka buka email ternampak satu email media invitation untuk Ceritera Hijabku bersama Sunsilk. Terus macam , woah !! Semestinyalah aku terujakan sebab aku ni kan blogger hado hado saje. So , macam tak percaya aku akan receive this kind of invitation. Ngeee. Terus tanya dekat Whatsapp group Bloggergilahashtag ada tak sape sape lagi yang receive invitation ni. Nak cari geng. ^^


Dan dengan selamba pula aku pergi reply email -- 'I'm going' , sebab nampak date 5 Julai which is hari Sabtu. Padahal aku yang salah tengok date. Huwaaa. 8 Julai weh which is hari Selasa a.k.a hari bekerja. Dahla event start pukul 5 petang. Ggggrrrr. Mane nak dan hoi. So , in case aku ada geng -- baru aku pikir pikir nak ambil cuti. In case aku takde geng -- sila nangis laju laju. T_T.

Siapa lagi yang dapat invitation ni , kasi halo halo dekat komen. ^^


Thanks for your time , love ya people.


p.s : kalau boleh bawa partner kan best , boleh ke tak agak agak ? 


xoxo



20 comments:

  1. Replies
    1. Hihihi. Takdelah bertuah mana pun. Biasa je yang. :)

      Delete
  2. alaaa..ruginya sbb ari selasa kannn..sob3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah , selasa pula. Nak minta cuti ke tak ? ^^

      Delete
  3. pergilah. rugi tak pergi. dapat godie beg syampo buat stok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kalau pikir dapat goodies , macam best. Tapi tulah dalam pertimbangan. ^^

      Delete
  4. mintak cuti dengan boss. haha :p

    ReplyDelete
  5. Untung aa kak Nurie haha pergi jelah mintak cuti kenal kenal dgn blogger lain pulak hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha pergi eh Nad ? Tula , akak ingat pergi kot. Tapi tahla. T_T.

      Delete
  6. Replies
    1. Syokkk meh. Awak tu ag banyak evenggg. :P

      Delete
  7. peluang datang sekali..pergi jelah..ponteng 1 hari..hahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakakaka! Ponteng terus. Tak agak agak. :P

      Delete
  8. Replies
    1. Untung lagi , hahaha. Kena kidnap mama semata nak pergi event ni. :P

      Delete
  9. hi, im going too but im bringing a friend who is also a blogger. I think it stated there; media registration start at 5pm. bukan event starts at 5pm kan?. i pun gerak dari cyberjaya pukul 4.45pm and i dah bgtau the organizer i will try to make it as early as i can. i think mereka pn paham sume rushing time tu kan? kalau u pg blh bjmpe!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey ! I think so , I sampai amek cutilah semata mata for this event. Haha. And I'm bringing my mom over. Yup sure can. See you tomorrow. ^^

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah