Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, June 9, 2014

Mengidam orang ganti puasa , beheee!

Assalamualaikum & Hello.

Kak Farah ni memang tau , memang tau. Huwaaaa. Ada ke patut dia boleh buat entry pasal durian crepe di kala aku tengah ganti puasa ni. Kemain gebu gebu pula tu durian crepenyaaaa. Akak !! Kita dah teringin dah ni. Haaaaa. Camne ni. T_T.


Nampak tak ? Betapa gebu mak aih durian crepe Kak Farah ni. Koyak rabak mental aku yang tengah berpuasa ni. Agak agak dekat Sumptuous Desserts Sungei Wang tu ada jual lagi tak dah alang alang nak ke Bukit Bintang petang kang.


Dapat pula dimakan dengan secawan Starbucks Caramel Macchiato Iced alangkah indahnya hidup ini. Wakakakaka. Sah sah sah !! Mental dah budak ni. Sampaikan cat dekat office rini pun aku dah nampak macam kuih seri muka. Nak jadi apa ?? Ekekekeke. Inilah padah dia ganti puasa tapi tak sahur. Kebulur.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : nak buka puasa Nasi Ayam Chee Meng Bukit Bintang , lai lai lai. ^^


xoxo



34 comments:

  1. durian crepe. mak aihh sedapnyaa. memang gebu betul. haha. selamat berbuka puasa ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangattttt gebu ok ! Geram jeee. Thank you sayang. :)

      Delete
  2. Geget tak dinding opis tu? xDxDxD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha! Dah macam pulut dah nampak cat kaler putih ni hoi. Takleh gigit , kang gempar sampai ofis sebelah. Teheee !

      Delete
  3. amboi gebunya...yang tak puasa pun boleh terliur tengok.selamat berbuka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah dia , gebu melampauuuu mengoda semua orang. Ekekeke. Thank you awak. :)

      Delete
  4. woiii kurang pahala puasa woiiiii!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kurang , jangan batal ! Hahahahaha. Balik ni paksa Wan tunaikan juga permintaan ini. Kekekee.

      Delete
  5. Puasa jugak ni, Selamat Berbuka :))

    ReplyDelete
  6. wooowoooowoooo caramel machiato my fav. lamanya xmnum T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap kan kak ! Perghh di kala panas terik ni. YaAllah nikmat dia. Ekekeke.

      Delete
  7. Mcm sedap ja durian crepe tu.. jarang jmp durian crepe gebu mcm ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe Nelly , selalu jumpa mesti kempis je. T__T.

      Delete
  8. Alhamdulillah...rasanya dapat menghabiskan puasa arini??hehehe..ke pergi nasi ayam chee meng tu during lunch hour??hahahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lan ! Habes okay puasa sehari semalam. Harini puasa lagi , duk pikir ape ade dekat OU lak nak makan. :P

      Delete
    2. lan pun jarang lepak OU so tatau nk suggest mkn apa...tapi kulcats kat TTDI pun tak jauh dari OU..sempat jer kalau nak buka kat sana..hehehe

      Delete
    3. Hahahaha Nurie makan lepas movie je , taknak rush. Kang tercekik , tak jadi ape. Since Nurie dari KL jap g pun tak tau sampai kul bape. Jalan sure jem wooo !

      Delete
  9. Time2 puase memang bernapsu melampaui batas pemikiran manusia.. Kekeke... Slmt berbuka.. Eh eh dah terlentang kekenyangan dah kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe akak , teruk betul selera. Eh eh ! Harini puasa lagi , so bolehla reconsider selamat berbuka tu. Kekekeke. Mekaceh. :D

      Delete
  10. Replies
    1. Haaaaa jangan post gambar makanan please. Kekekeke.

      Delete
  11. akak suka kalau durian crepe ni yang kecik2 je.kalau besar2 tak suka..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak ! Kita beli dekat Sungei Wang semalam kecik kecik comel je. 3 bite da selesai. :D

      Delete
  12. serius ke g Nasi Ayam Chee Meng semalam? hahaha...ramai BOICE singapore kot kat sana smlm...dorang turun KL!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serious laaaa. Larh yeke ! Pukul berapa je dorang kat sana , sebab time kite g tu tak ramai lagi. T_T.

      Delete
    2. hahaha...dorang mesej smlm dlm pukul 7pm-8pm camtu la...ajak g sana...mmg tak la..malas...hahahaha

      Delete
    3. Ehhh ! Timing kita la tu , maybe kita keluar dorang masuk kot. Hahaha.

      Delete
    4. hahaha...xde nmpk group yg muka ala-ala chinese tp ckp bhs melayu? hahaha

      Delete
    5. Takde takde , masa kita pergi tu family ramai. Eh tapi ada la satu group ni. Laki pompuan. Tapi rasenya bukan kot. Hahaha.

      Delete
    6. takde..takde...dorang perempuan je semua..chop! semua ke haa? -_-''

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah