Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, June 19, 2014

Mira & Zam Engagement Day

Assalamualaikum & Hello.

Cerita yang masih belum basi since orang yang bertunang tu masih lagi dalam mood gatal miang bila tengok cincin batu dia. Ekekeke! So , disebabkan harini macam tak tahu nak update pasal apa maka dengan itu aku nak tulis entry untuk stoker. Eh eh Mira ada stoker eh eh. :P

Dimulakan dengan selfie daripada : Bini orang & Tunang orang. Teheee. 


Okay okay , dan ni orang yang nak bertunang tu. Ni ha laaaa empunya majlis tu - Mira , merangkap tukang pakaikan tudung and shawl masa aku tunang haritu. Hikhikhik. Seriously minah ni tak reti duduk diam masa menunggu rombongan lelaki sampai , ada je benda dia nak kemas. Neves lah tu. Ekekeke.


Ingatkan aku dah lambat sampai , sebab Mira cakap yang rombongan lelaki sampai pukul 12. Yang aku pula datang pukul 1 lebih gara gara Wan ada bola lepas tu MRR 2 jem standard Sabtu. Tssskkk. Naseb masa sampai sampai tu rombongan lelaki belum sampai -- legaaaaaaa.



Tetiba Ma panggil - 'Kakak dah boleh keluar'. Magadddd ! Aku yang neves dah kenapa time tu. Over sangat Nadia. Hahahaha. Mira pun masa tu muka tak agak agak la blur campur neves. Ahakssss. Jangan ingat orang tak nampak babe muka tercengang awak tu. Lalalalalalala.


Bila bini orang diapit dengan dua tunangan orang yang jelita , tung arrr dapat tempias kemanisan darah ktorg. Tung ar tung ar. Naseb baik bukan spesis vampire , kalau tak mau darah kami dikokaknyaaa kami berdua. Eh  eh !! Hahahaha.


'Last but not least , with my favourite telur ! Hahaha. Kau favourite telurkan aku dalam IG kan , now masa untuk balas dendam. Hahahaha. Whateverlah , I'm happy for you babe lepas apa yang awak dah lalui and now you've found your happiness. Sikit je lagi nak sampai penghujung , meh kita countdownkan nak tak ? Wakakakaka. Selamat menjalani kehidupan berdarah manis bebeh. Cukup cukuplah dating time lunch tu. Erkkk.'

Thanks for your time , love ya people.


p.s : Una nak belanja kita pedicure manicure *joget joget* :P


xoxo


16 comments:

  1. Replies
    1. Sape yang sweet kak izwa ? Kita ke. Hahahaha. :P

      Delete
  2. Comeii... Lega sudah... Alhamdulillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Kita ni ha menunggu hari nak lega betul betul. Fuh fuh. T_T.

      Delete
  3. Tahniah...selamat menjadi tunangan org dan kamu kak nurie selamat menjadi bini org..ouh ya..lupa ayat xlama lagi..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha janganlah Niesa. Ni menakutkan lagi hoiii. Huwaaaa. Tak baik tau. Dah beli flight ticket tak. Eh eh eh. :P

      Delete
  4. salam singgah. alhamdulillah. mendoakan semoga termakbul cinta hingga ke syurga abadi dengan ikatan nikah kawin yang suci :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal umi. Alhamdulillah. InshaAllah doakan ye semuanya dipermudahkan. :)

      Delete
  5. Replies
    1. Asma , biasalah orang yang diraikan mestilah cantik. Hihihihi.

      Delete
  6. tahniah buat kwn nadia.. .

    p/s lobang hedong akak tbau nasi myk la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you akak. Eh eh eh , lobang hidung tak tersumbat eh rini. Ekekekee. :P

      Delete
  7. Alhamdulillahh...bertambah lagi satu masjid tak lama lagi insyallah..kepada yang stoker2 tu, dah boleh2 laa berenti..tak elok stoker tunang orang..hahahaha..menabung digi sini..hehee

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Kan tak baik tau stoker stoker ni. Hiksss. Eh eh , susah susah je menabung. Thank you Lan. ^^

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah