Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, June 14, 2014

Naseb baik belum kawen , kalau tak -- ini undang undang dia

Assalamualaikum & Hello.

Ye sekarang ni tengah musim Fifa World Cup , naseb baiklah aku tak berminat. Maka dengan itu , masih lagi boleh mendapatkan beauty sleep aku itu. Hiksss. Dan naseb baik juga tak kawen lagi , kalau tak semestinya nak kena teman tengok sekali. Mihmihmih.

Nah ni untuk bie -- 4 tahun akan datang. Hahahahaha.


Dan ini untuk diri sendiri -- 4 tahun akan datang. Ekekekeke! Banyak cantik. :P


Thanks for your time , love ya people.


p.s : semakin sikit jumlah hari , semoga semuanya dipermudahkan. amiinn.


xoxo


38 comments:

  1. hahaha.. lambat lagi empat tahun tu. dan ada anak dulu. ekekekeke :p

    ReplyDelete
  2. ewahh...ewahh..bagus2..persediaan awl lagi 4 tahun ye kak..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. In advance katanya , practice makes perfect. Tehee~ :P

      Delete
  3. Kalau sy sure join sekali tengok punye. so takde masalah nak berebut remote whtsoever. haha! yg payah nya match yang team A sy sokong, team B dia sokong. memang masalah. silap haribulan perang dunia owh. haha!

    er, pernah lah jugak gadoh besar gara2 bola.. mcm bongok je bila fikir balik. hahahahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serious ? Kalau kita ? Rasanya dia yang semak sebab banyak sangat tanye. Kenapa macam tu , kenapa macam ni. Ekekekeke. :P

      Delete
  4. HAHAHAHAHA!!!
    best gila post ni kak nurie hikhok xD
    <333

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha kemain suka nampok Qila. :P

      Delete
  5. saya harap kalau kawin nanti dapat laki yang kaki bola gak.kalau tak, saya takut saya yang lebih-lebih dari dia.lagi perang besar..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow ! Suka tengok bola ke ? Kita kalau korea bolehla , bola memang taklah. :D

      Delete
  6. oh! malang lah kite yg baru kawen sebulan ni..husband gila bola..sob3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haiiii ! Lama gila tak nampak , hahaha selamat pengantin baru awak. :D

      Delete
  7. Replies
    1. Itulah , tapi biarlah dia tengok. Tido lagi baik. Ekekeke.

      Delete
  8. hahah..tunang gile bola jgk..sgup bgn pagi2 sbb nk tgk plak tu..adoi hai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah dia , tak kuasa betullah. Bertabahlah ye Ayue. :P

      Delete
  9. nasib baik laki bini tak layan wc... hee

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Sebab lagi 4 tahun baru ade balik. T_T.

      Delete
    2. Owh...lupa. Ah, aku bukan minat pon..ahaha

      Delete
    3. Hahaha bagus gila tak minat bola. Keep it up ! Hhahaa

      Delete
    4. Tapi kadang2 jadi kayu taw bila colleagues sembang pasal bola! duh

      Delete
    5. Macam adik aku la , sorang gila bola sorang langsung tak tau pape. Kat umah selalu je kene nganjing. Aku macam biasalah steady sebat walaupun salah. Ekekekeke.

      Delete
  11. hahaha lawak. macam macam sungguh prangai kita jumpa
    kalau tengah musim bola ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe , tak kira pagi buta pun dorang boleh menjerit suka. T_T.

      Delete
  12. hahahahah aku yang marah laki aku ble tak kejut aku game best hahahaha, pastu die gelak2 kehkehkeh sian laki aku

    ReplyDelete
  13. Ini tak adil...isteri bagi suami sampai 9 syarat..hahahaha..tapi biasa laa pompuan, semua pun nak lebih..hehehehe :P

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha ! Biasalah. Silalah jadi perempuan kalau nak lebih. Ekekekek. :P

      Delete
  14. Adeh..aku nak right click open new tab pon takleh..asek kuar ehem ehem je. huh! -.-"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha padan muke ! Nak kebas gambar lettuuwww. :P

      Delete
    2. bukan la dey! nak right click kat nama pengomen tu haa.. nak BW la. ko ni pk negatif je..babap maw?

      Delete
  15. sengal undang undang nih...hehehe

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah