Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, June 10, 2014

Nescafe Latte Caramel , Yummehh !

Assalamualaikum & Hello.

Siapa ada tengok iklan Nescafe Latte Caramel baru baru ni ? Tak silap aku dalam iklan tu Izara Aishah jadi spokeperson. Haaaaa , kalau ada bagus -- kalau takde korang carilah iklan tu dekat tv nanti. Ekekeke. Ceritanya pasal iklan tulah - aku tergoda terus okay. Lagi tambah tergoda bila ada perkataan caramel caramel tu. Hikhikhik. Tetiba mama pun menyuarakan hasrat yang kononnya dia nak beli Nescafe Latte Caramel , katanya nak try sebab nampak macam sedap.

Dan dijadikan cerita , Wan pergi Giant semalam. Apa lagi !! Kita kirimlaaaaa. :P


RM  11.99 dekat Giant

Kalau selama ni aku suka minum yang Merah - Nescafe 3 in 1 Original. Semalam buat kesekian kalinya , aku tukar kepada yang Biru - Nescafe Latte Caramel. Nak tengoklah sejauh mana kesedapan yang digembar gemburkan si Sally tu. Dia asal biru je dia suka - Hidup CNBLUE. Tetibaaa. :P

And malam semalam , disebabkan tak boleh nak tido. Aku sempat buat satu mug. Perghhh ! Memang layan bhai. Laju je aku hirup walaupun malam semalam kemain panas membahang. Ekekekee. Malam ni aku nak try sejukkanlah pula , lepas tu layan sambil tengok running man. Sure mantap. Mihmihmih. So , kepada yang tak beli lagi tu -- give a trylah. Best !

Review : Sedap lemak berkrim disukai ramai. Less coffee , so tak pahit.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : bontot ayam for buka puasa harini , hahahaha.


xoxo


24 comments:

  1. tak pernah try lagi yang ni. :) dah dapet durian crepe tapi bukan dekat sungei wei. tapi tak kisahh asal namanya durian crepe telan ajo.. miahahah :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha. Pun bolehlah , janji lepas rasa teringin tu. Ye ke idok ?? Ekekeke. :P

      Delete
  2. Mmg tertarik nak try minum nescafe ni lepas tengok iklan dia. Nk beli jugak lah.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli beli jangan tak beli ! Sedaappppp. :D

      Delete
  3. packging dia pun dah nampak best menggoda gitu. nak try jugak la.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lawa kan sebab dia kaler biru and cream cream , memang ikut tema sangat. Latte latte gituuuu. :P

      Delete
  4. hoi hoi...hahahaha...xde kaitan la doraemon atau CNBLUE dalam ini gambar! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh takde kaitan eh ?? Ingatkan asal ada biru je CNBLUE. Lol ! ^^

      Delete
  5. nampak sedap. .nk try minum jugak la nanti. . :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedappppp , sesuailah combo dengan vanilla. Ekekeke. :P

      Delete
  6. Replies
    1. Try try , dapatkanlah di supermarket berhampiran anda. Wakakaka. ;D

      Delete
  7. nampak macam sedap. kite biasa minum ipoh white coffe yang brown sugar tu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cubalah try ni pula , manalah tahu boleh potong ipoh white coffee tu. Hiksss. :D

      Delete
  8. perkena nescafe pun sedap gak nie...hehehe..tapi lan ade satu perangai skit pasal nescafe, bagi laa campur ngan apa sekali pun, yang menjadi feveret tetap original...tapi kalau ade awek bancur campur kasih sayang mungkin lain skit kot..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hokaloh ! Gatal memuncak ni , kahkahkah. Panggil N bukan nama sebenar kanggg. :P

      Delete
  9. sedap! sy suka latte and suka caramel. pstu kalo combine lagila kan. nyum222. nak kena try nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh ! Memang sangat kenalah dengan taste akak kalau tu. :D

      Delete
  10. Sedap eh...akak xminum adik bradik sepupu sepapat nescafe..

    ReplyDelete
  11. saya dah rasa boleh lah. tapi saya rasa kopiko lagi best. hahaaaa..........

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan kopiko la coffee tapi yang satu lagi plastik hitam yang tu best ...................hahaaaaaaaaaa

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah