Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, June 26, 2014

Nuffnang berwajah baru -- cantik !

Assalamualaikum & Hello.

Semalam petang sempat tengok Facebook Nuffnang , Nuffnang nak release brand new look - cantik. Tapi masa ni aku tak tengok Nuffnang sendiri lagi. Tengok apa yang Nuffnang post je. Hikss. Sampai sampai rumah je semalam terus buka Nuffnang. Memang cantik. ^^


Nampak tak ? Kemas gila weh. Teruja rasa bile first time tengok tu. Hihihii. Rasa macam makin rajin nak check earnings , walaupun bukan banyak mana. Ekekekeke! Simple but nice , less is more kata orang. Amboiii nak speaking sajo. :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : esok interview SPA , huwaaaaa. T_T.


xoxo


20 comments:

  1. nuffnang improve mesra pelangan gitew.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul betul , memang friendly user sangat. Sukaaaa ! :D

      Delete
  2. kita pun baru bukak...sebab teringat Nad ckp smlm :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kita bukak semalam , harini baru nak up entry. Lembab betul. :P

      Delete
  3. Replies
    1. Bahahahaha ! Dalam banyak banyak benda , tu juga yang dia nak tengok. :P

      Delete
  4. wahh...banyaknya CPUV ngan sponsored post...hehehe..tapi new look nuffnang nie memang kemas dan nampak lagi interesting skit..hehe :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erkk ! Mane ade banyaklah , hahaha. Adalah sikit Lan. Kan ! Nampak kemas tu yang suka tu. Walaupun blog sendiri tak kemas. :P

      Delete
  5. memang nampak simple je. tp nice.

    ReplyDelete
  6. memang kemas pun.. yg before pun ok jugak tapi skrg better lah. :D

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah