Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, June 4, 2014

Nuffnang Premiere Screening - Blended (Invitation)

Assalamualaikum & Hello.


Guess what ! Makcik menang motor. Ekekekee. Tak tak tak , aku menang a pair of tickets untuk Nuffnang Premiere Screening - Blended. Mihmihmih. Thank you Nuffnang ! Dahla haritu dapat pergi Mamee Factory Visit , siap menang hamper lagi. Ni dapat free tickets pula , eh eh memang kesayanganlah Nuffnang ni. Lol. Nadia bodek kuat , mohon Sam baca. Teheee. :P


Haritu baru je aku sebut sebut dekat Wan masa iklan Blended ni keluar masa Nuffnang Premiere Screening Edge Of Tomorrow. Aku cakap dengan Wan -- 'Kalau Nuffnang buat contest , nak masuklah. Mana tahu menang'. Wakakakaa. Sekali memang dapat pula , rezeki uollsss. ^^

So , siapa lagi yang dapat angkat tangan. Ye kita nampak Iday dah dapat dah tu. Behheeeee! Jumpa kat sana Iday. Yang lain lain tu kalau dapat , mohla kita buat reunion. Tetiba. 

Thanks for your time , love ya people.


p.s : next week fitting baju kawen , teheee ! gataiiii ! ^_^v


xoxo


32 comments:

  1. suka sangat dia nak pegi fitting baju kahwin. ekeke.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekekkekeke ! Biasalah , gatai. Wakakaka. :P

      Delete
  2. Seronoknya. Untung la menang. Dapat berapa tiket ? Kita share boleh ? Hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak dapat 2 tiket je , eh tak boleh. G bodek tunang akak kalau dia kasi share. Kekekeke. :P

      Delete
  3. syoklaa... have fun! amik gamba byk2 k pastu share hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aloh aloh aloh , gambar apa ? Popcorn ? Kekekeke. Alaaa tak bestnyaaa akak tak pegi. T_T.

      Delete
    2. Takpe,onie ada....kahkahkah ...... makasih kak hanida moss

      Delete
    3. Ekekeke! Jyeah! See you soon Onie. Muah muah. :D

      Delete
  4. untung sokmo nie..
    tgk wayang free ajer le pasni ek.
    hehe.
    congrat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hikhikhik. Masuk contest kalau menang dapatlah free. Kalau tak ? Berangan jela. Thank you ! ^^

      Delete
  5. Yeayyy. mamee hari tu pon berlambak2 lagi. hahaha. Nanti jumpa tawww. kena datang awal sebab last time queue panjang. hehe. dah fitting baju? ala bestnya, iday ape pon x buat lagi. hahaha. tengah sibuk cari kerja . huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula kena sampai awal tapi kita ni tengah tengah KL , memang lambatlah sampai ceritanya. Huhuhu. T_T. Amekkanlah tiket , bodek sam nak duduk sebelah sebelah. Boleh ? Ekekeke.

      p.s : baru nak fitting , yang lain semua tunggang langgang. :P

      Delete
  6. jelesnye..selalu dpt invite benda2 mcm ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenalah rajin join contest , barulah dapat invitation macam ni. :D

      Delete
  7. sib baik nurie buat entry nie..baru teringat pasal movie nie..check email macam takde...rupanya ada cuma dia dok kast spam box..hehehehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha so pergi ke idok ?? Pergilah pergilah !

      Delete
    2. hoi patut ah, semua dok pakat tengok movie yang ini eh?
      kfine!

      #ikutjejaktokmohmerajuk

      Delete
    3. Hahahahaha ! Alamak kata nak jadi kanak kanak riang , kenalah berpisah kita Aisya. ^^

      Delete
  8. Replies
    1. Jom Ty ikut , letak dalam poket eh. :P

      Delete
  9. My two favourite actorssss! wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe , sebab tu beriya join. :D

      Delete
  10. Tak minat movie macam ni. Orang yg sentiasa kanak2 riang minat pesen movie how to train your dragon je.

    hahahahahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha puii ! Dia nak cakap dia sentiasa kanak kanak. Peterpan syndrome Aisya ni. *padahal jeles sebab join juga contest tu tapi tak menang* :P

      Delete
  11. menci arrr tak dpt nk tgk wayang sbb buzy sangat,, menci menci menci arrrhhhh hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha sape suruh busy sangat , wat leklaaaa. Kekekekee.

      Delete
    2. ehhh nape die tetibe anta email kt aku arini, padahal aku tak masuk pon contest tu

      Delete
    3. Hahahaha kurang penyertaanlah tu gamaknyaaa. Tengok ko kemain ligat sebelum ni masuk contest.

      Delete
  12. Wah untungla dpt tiket wayang free...ooo citer blended...igtkn breep breep

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hishhh ! Breep breep dah expired lah kak. Untungkannn. Lain kali joinlah ye. Boleh tengok sesame. ^^

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah