Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, June 11, 2014

Nuffnang Premiere Screening : Blended

Assalamualaikum & Hello.

Siapa suka Adam Sandler , suka Drew Barrymore bolehlah pergi tengok cerita Blended yang akan keluar esok - 12 June 2014 sebab seriously best ! Kelakar gila. By the way thousand thanks to Nuffnang for choosing me as one of the winner untuk contest baru baru ni. Tu yang dapat opportunity tengok Premiere Screening. Thank you , thank you.


Lepas buka puasa terus shoot pergi queue dekat TGV , kononnya nak jadi orang pertama line up -- sekali nampak Iday dengan tunangnya dah beratur dulu. Kurlassss kau jah jadi orang pertama , gigih okay beratur daripada pukul 7.30 malam padahal kelibat Sam hanya kelihatan pukul 8.35 malam. Kahkahkah. :P

Synopsis

In this third romantic comedy collaboration between Sandler and Barrymore, following "The Wedding Singer" and "50 First Dates", the duo reunite for "Blended". After a bad blind date, a man and woman find themselves stuck together at a resort for families, where their attraction grows as their respective kids benefit from the burgeoning relationship.

Review

5/5 star. Nampak tak star aku bagi tu. Full ! Sebab sangat best , sangat kelakar sampai orang dalam hall pun siap tepuk tepuk tangan. Kumpulan Thatoo (betul ke ejaan ??) Afrika tu paling lawak. Hahahaha. Seriously worth it ! Sesuai untuk family since cerita ni pun based on family environment. Tapi adalah part yang sedikit naughty naughty. Ekekekeke. :D


Masa tengah lepak lepak tunggu masa nak masuk hall tetiba Ayue datang tegur , rupanya dia gantikan Mekonie yang tak dapat datang. Teheee! Terus ajak tangkap gambar , dengan niat nak bagi mereka dalam group jealous. Eeeeee tak baiknya niat. Wakakakaka. 

Sempat juga jumpa Azlan semalam , Azlan siap salah queue la juga semalam. Kahkahkah. Punyalah beriya dia cakap dia tengah beratur dekat counter Nuffnang aleh aleh , salah !! Masa tu Nuffnang punya counter dah lengang dah kot dia beratur tah mane mane. Kuikuikui. Apa daaaaa. :P

Apa pun terima kasih banyak banyak dekat tunang kita sebab tak tido dalam wayang and teman kita tengok cerita ni sampai habes. I love you lah Syazwan. Hikhikhik. <333

Thanks for your time , love ya people.


p.s : settlekan borang kahwin harini , sikitttt je lagi nak settle. doakan semoga dipermudahkan ya.


xoxo


20 comments:

  1. tak lama dah tu nak jadi milik encik dabel s. hihi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah , nak tukar pemilikan dah. Kekekeke. Seram. :P

      Delete
  2. macam best je cerita tu. boleh g serbu ni.

    ReplyDelete
  3. macam best
    anyway anum dah url nie yang baru
    http://anumkhairil.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best Anum , kelakar. Hahaha. Oh yeke. Thanks inform. :D

      Delete
  4. terima kasih nurie sebab pointing me to the right direction ( betul tak kalau macam nie)..hahaha..kalau ikut hati lan pun nak bagi full mark jugak tapi tolak sikit point sebab cerita nie buat lan gelak sampai sakit mulut...hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha my pleasure ! Eh macam tu plak eh , tapi memang pecah perut weh.

      Delete
  5. tengok wayang lagi..mesti nuff sayang nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala ala ala , mane ada nuff sayang la kak. Naseb naseb sajo. :P

      Delete
  6. Ini saja bikin akak jeles....huhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha. Eh eh eh , mane adelah kak. Tengoklah nanti tau. Best. ;D

      Delete
  7. Oit2..sape pnye niat nk bg org jelesh tuu..xbaek tau!! Haah

    ReplyDelete
  8. macam best je...diorang berdua ni memang gandingan serasi.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best , baik pergi tengok. Hiksss.

      Delete
  9. tak minat cerita mcm ni. How to train your dragon lagi best. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eleh ! Tak cite ni lagi best. Hahahaha

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah