Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, June 21, 2014

Oh , I'm The Best !

Assalamualaikum & Hello.


Kalau macam inilah gayanya , memang aku ni The Best Ever lah. Hahahaha. Dah memang aku suka makan , nak buat macam mana kan. Kadang tu Wan pun geleng kepala tengok nafsu makan aku yang membara. Ekekeke. 

Orang lain kalau dah nak dekat majlis kawen semua dah start diet  dah start takde selera makan , aku ? Masih lagi macam biasa , mana mungkin aku skip makan. Tapi tulah pelik , macam mana boleh dapat gastrik pula. Wakakaka. Apa pun tak boleh !

Bila ditanya macam mana aku makan banyak tapi badan masih lagi macam plywood , obviously aku takde jawapan. Tanyalah banyak kali , jawapan dia tetap -- ENTAH. Dan satu perangai aku , bila aku lapar dan orang tak bagi aku makan -- aku boleh moody. Spoil ! Hiksss. Teruk.

Nak jadi orang yang the best ? Cintailah makan dan makanan ! Teheee! :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : nak lipstik merah mak ngah satu please.


xoxo


16 comments:

  1. Haha...ni mesti spesis makan banyak mana pun tak gemuk..samalah kita. In a relationship with food memanjang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jyeah ! Memang makan banyak tapi tak gemok gemok. Nak buat macam mana. :P

      Delete
  2. Ini yang nak makan je..nak jadi orang best..heehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha jom jom kita jadi orang best , gemok tolak tepi. Ekekeke. :P

      Delete
  3. Xde istilah diet dlm kamus idup I..bole x??? Hee mkn slagi nikmat mkn tunade...;)

    ReplyDelete
  4. same ngan kita. seyes moody kalu orang tak bagi makan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha yeke. Sep sikit ! Tula , bad mood teruk. Lambat dapat makan pun bad mood. :P

      Delete
  5. gituuuu CT pun nak ngaku the best lah.. yeay geng lah kita wakaka..
    kerja suka makanan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kot makanan ! Heaven gila kalau dapat makan. :D

      Delete
  6. i love to eat!!!very much okkk...hehe...

    ReplyDelete
  7. metabolisma tggi sbb tuh mkn byk xgemuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah tu. Memang tak boleh gemok. Tapi takut juga , kot lepas kawen kang macam belon. T_T.

      Delete
  8. kuat makan asal badan maintain chantekkk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat masa ni pun perut je naik. Hahaha. Kemain je lagi. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah