Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, June 6, 2014

Pancake yang cute , teheee ! ^^

Assalamualaikum & Hello.

Suka makan pancake ? Aku suka -- beli dekat Mekdi masa breakfast je. Kekekeke. Nak buat sendiri , mahu rentung. Tapi ni ada idea yang best aku nak share dengan mak mak yang takde idea nak deco pancake comel comel untuk bagi anak anak makan. ^^

1. Teddy Bear Head Pancake




2. Lolipop Pancake


3. Cookie Cutter Pancake

sumber : SINI

Semua macam comel je. Kalaulah mama buat untuk aku , konfem tak makan. Hahahaha. Simpan elok elok sebab comel and sayang punya pasal. Ekekekee. Kalau takde anak , bolehlah buat untuk suami/isteri/mak/ayah/adik beradik dan sahabat handai. Teheee!! Eleh cakap jela kau nak buat untuk Wan nantiiiii Nadia oiii. Nanti ye bukan sekarang. Tak kuasa nak layan. Mihmihmih. :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : mood nak kerja takde , almaklumlah esok cuti. katanyaaaaa.


xoxo


14 comments:

  1. tak kreatif acaner nak buat gitu.. hikhikhik. mampu buat yang bulat2 tu je. nampak lah tak kreatifnya kann :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkahkah ! Kire kreatif la tu , kalau kita buat koyak rabaklah jawab dia. :P

      Delete
  2. hish..teruja pulak nak buat..lagi2 y bear tu...nak buat nak buat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buatlah kak , pastu pos kat kita sekeping. Hihihihihi. :D

      Delete
  3. Replies
    1. Kaaaan. Apa lagi Anum , trylah buat. :D

      Delete
  4. alahai...kreatifnya....masak apa kalau kreatif mcm ni mesti syg nk mkn kn....comei...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan kan ! Kalau dapat kepala teddy bear tu , memang makan telinga jela. Muka tinggal. :P

      Delete
  5. Replies
    1. Hahaha awak buat lepas tu kasi kita satu okeh. :P

      Delete
  6. homeynye..sayang lak nak makan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe , tak sampai hati nak makan sebab comel sangat. :D

      Delete
  7. klau lapar, telan jugak kan..? kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betullah tu , hahaha. Comel tak comel. Melantak juga. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah