Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, June 5, 2014

Pixajoy Malaysia - Story Tag Cards

Assalamualaikum & Hello.

Last few weeks Pixajoy ada hantar email promote Story Tag Cards dorang , aku asalnya setakat tengok jela. Takdelah niat nak beli ke apa pun. Sekali bila buka link Pixajoy tu , terus macam terjatuh cinta. Terus terbeli 2 voucher untuk Story Tag Cards. Mihmihmih.


As low as RM 16 untuk 49 pieces gambar. Tipulah kalau tak menarik kan. Some more dia print ala ala instax tu. Perghh ! Meleleh terus air liur aku. Kekekeke. Yelah nak beli Instax camera tu asyik tak terbeli je. So , kita bawa diri suruh Pixajoy printkan jelaaaa. Ala ala pun ala ala laaaa. T_T.


Korang boleh choose nak yang Mini StoryTags Cards or Wide StoryTag Cards. 
  • Mini StoryTags Cards : 86mm x 54mm , 49 pieces
  • Wide StoryTags Cards : 86mm x 108mm , 23 pieces.
Dan aku pilih dua dua Mini StoryTags Cards , sebab ada 49 gambar. Ekekeke! Bolehla print banyak banyak. Tak gituuu ! Barulah dapat merasa ala ala Instax ituuu. ^^




Nampak tak ?? Boleh print gambar daripada Instagram , Facebook korang yang korang dah edit cantik cantik tu. Best tak best tak. Best kan !! So takpayahlah korang susah payah nak edit bagai , import sahaja. Mudah. Tehee!!




Tu diaaaa , kalau beli daripada 2 set onwards dapatlah harga kasih sayang daripada Pixajoy which is RM 16 untuk 49 pieces gambor. Campur dengan postage , alah! Baru berapa je. Haippp , jangan berkira sangat. Ekekeke.



Dah siap beli semua , korang bolehlah start untuk upload gambar gambar korang ke dalam Pixajoy Lite Editor. Contohnya macam gambar aku dengan Wan tu , dah settle semua 49 gambar korang bolehlah Add To Cart. Dah masuk Cart korang bolehlah terus buat payment untuk delivery , dalam beberapa hari nanti sampailah. Ngeeee! Senang gila! 

Untuk Project 1 aku , aku dah checkout dah. Tunggu sampai umah Wan je , tak sabar tak sabar. Project 2 aku tengah belek belek gambar lagi. Actually tujuan aku print banyak banyak gambar ni sebab nak pakai untuk meja guestbook masa sanding nanti InshaAllah. Nampak tak aku punya perancangan , kekekeke. Perancangan ke misi habeskan duit merata rata tempat Nadia oiiii. Beheeeee !! :P

FYI : Promotion untuk StoryTag Cards ni habes 9 June 2014. So ! Cepat cepat cepattttttt !! ^


Thanks for your time , love ya people.


p.s : kepala ting tong , migraine ke vertigo aku yang datang berkunjung ni. T_T.


xoxo


10 comments:

  1. amboii. banyak terr mission dia. :P

    ReplyDelete
  2. Perghhh perghh perghhh bestnya !!!!!! Lawaaaaaaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perghhh perghhh perghhh ! Pergi beli sekarangggg. :P

      Delete
  3. wahhhhh..bestnya..akak takde pic yg best2..huhuhu! jadi x payah lah..kannnn? hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaa. Pic kawen kan ada , pre wed ke , post wed ke. Eh ! Bagi idea cari gambar pula. :P

      Delete
  4. Memg cntik...sesuai sgt uyk bkl fengantin varu vah vah vah kite nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vah vah vah sangat tau akak ni. Kekekeke.

      Delete
  5. terlepassss...!baru je bercita2 nk buat jugak sbb murahhhh.. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa kan ! Memang melepaslah sebab dia ended semalam. T_T.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah