Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, June 10, 2014

Pixajoy Story Tags Cards dah sampai !!!

Assalamualaikum & Hello.

Ingat tak last week aku ada tulis entry pasal Pixajoy Story Tags Cards yang serendah RM 16 tu ? Haaaa , semalam Wan bagitahu parcel dah sampai. Teheee! Teruja okay nak tengok camnelah rupa Story Tags Cards aku tu. Dahla buat pun cincai boncai je. Ekekekeke.


Buka buka je parcel nampak casing gambar yang comel ni. Eh geram kite !! Hihihihihi. Belum buka tengok hasil gambar lagi dah geram , acane tu ?? ^^


Tadaaaaa ! Buka casing comel tu , ada 49 keping gambar dalam tu. Aigooo. Feeling feeling instax film sangat tau. Muahahahaa. Quality pun best sebab dia guna tear and water resistant with choices of gloss or matte lamination atas art card. 


Antara gambar yang aku print haritu. Aku letak nama tempat dekat each gambar since kalau nak letak tarikh macam tak ingat pula. Hahahaha. Duk belek belek dengan Wan semalam baru sedar -- merata dah ktorg pergi sebenarnya. Mihmihmih. Oversea je belum lagi , takpe takpe lepas majlis kita pergi eh. :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : 80 hari je lagi , kejap je rasa. borang nikah tak settle lagi. T_T.


xoxo


28 comments:

  1. nak sekeping...buat mandram..muahahaha...terbaik la maaaduuu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuajaaaaq la nak buat mandrem. Tak baik tau Sally ! Hahaha. Ni ada lagi satu set tengah edit. Nak letak gambar Yong la. Nak ? :P

      Delete
  2. comelnyaaaaa. manisnyaaaa. ahhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anyonyonyoooo jangan puji , muka kita takleh merah kalau malu. Dia hitam terus. :P

      Delete
  3. untung la banyak gambar,, aku ni laki aku nak pulak die bergambar,, kalo tak kene marah mmg tak la aku bgambar dgn die hahahaha sedihhhh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kesiannyeeee ko ni ! Ko print gambar dengan aku jela. ;D

      Delete
  4. Replies
    1. Comel kan. Tapi itulah promo tu kejap sangat. T_T.

      Delete
  5. bak kata orang, save the best for last...nanti lepas kawin baru pergi oversea, time tu baru best..hehehe..menabung VW..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Correct ! Save the best for last. Tabung banyak sikit Lan dapat Nurie g oversea hat yang jauh jauh sikit. Hahahahahaha.

      Delete
    2. baiklah..nanti jangan lupa beli fridge magnet..hahahha

      Delete
    3. Ehhh ! Ada buat perjanjian kontrak ke ? Teheee !

      Delete
  6. cantikk.. tak sia - sia lah buat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nani , naseb baiklah cantik. Kalau tak cantik. Kita saman. :P

      Delete
  7. nampk menarik jer..
    tapi still xleh celen intax punya gambar.
    kena rembat instax satu baru syiok nie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala ala ala , janganlah hasut. Hahahaha. Tak baik oh. Hahaha. InshaAllah nanti ada rezeki lebih belilah sebutir. :D

      Delete
  8. alolo...comelnya.macam strawberry dibelah dua...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alololo , jangan tipu tau. Tak baik. Hahahaha. :P

      Delete
  9. comelll la..nak 1 boleh? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak satu eh ? Nak join Sally buat mandrem ke ? :P

      Delete
  10. Replies
    1. Hahaha akak suka ?? Kita joget joget gembira. :P

      Delete
  11. Wahhhhhh...memg santek+somelllll la....jeles tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anyonyooooo comel sangat akak ni tau. Ggrrrr. Geram kite. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah