Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, June 13, 2014

Sample L’Oréal Paris White Perfect Total 10 -- Just For You !!

Assalamualaikum & Hello.

Good news untuk semua pembaca pembaca blog aku yang setia hingga hujung nyawa ni. Ekekekeke! Macam ni , ingat lagi tak entry product review L’Oréal Paris White Perfect Total 10 yang aku tulis haritu ? Now , aku nak share dengan korang yang berminat untuk dapatkan sample product tersebut. Hiksss. Bolehlah kita pakai and cantik sama sama. ^^

1. Korang pergi ke White Perfect Total 10 website : http://www.lorealtotal10.com/


2. Sign up untuk dapatkan sample. Then tekan Subscribe. ^^


3. Buka inbox korang dan open email untuk verify email address.


4. Settle verify , korang akan dibawa directly ke page ni untuk check dekat mana korang boleh redeem sample korang. Print page ni then present dekat L'Oreal Paris Beauty Advisors at selected store. Dekat bawah ni aku attach gambar untuk selected store dalam Klang Valley. Yang lain check sendiri naaa. :P



Thanks for your time , love ya people.


p.s : cepat cepat sementara stok masih ada. ^^


xoxo


38 comments:

  1. ni laju laju nak pergi ni...ekekekeke....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lagi kak , pantas pantas. Ada 5 email silalah sign up kelima lima email tersebut. Wakakaka. :P

      Delete
  2. Replies
    1. Try jelah , dia tak mention pula lelaki takleh pakai. Hahaha. :D

      Delete
    2. haha.. takdek la..takut xcukup kuat untuk muka gue.. hahaxD Keje la oi!

      Delete
    3. Hahahaha tu muka ke dulang ke pinggan bhai. Tehee! Eh lu cakap orang , lu kerjala woiii. :P

      Delete
    4. haha.. peh..dasat metafora. Ingat nak guna Joy. xDxD

      Delete
    5. haha..weh, ko ni bagus jugak kan? Semua komen aku ko reply. haha.. antara blogger terbaik.. (jangan pasan sangat)

      Delete
    6. Sebab dia manager aku takde , ko pula rajin komen. Layan jela. Kang tak datang blogwalking pulaaaa. Hahahaha.

      Delete
    7. hahaha.. alasan y boleh diterima pakai.. Oleh kerana manager takdak, Aku bagi ko half day hari ni. Dah, p balik!

      Delete
    8. Hahahahahahaha ! Bongoklah. Kaulah balik , sebab bosses langsung takde. Tak pun Uzma tu semua boleh balik awal harini. ^^

      Delete
    9. Hey! no need to mention hokay.. lagi 5 minit aku kemas..5 minit! hahahaha

      Delete
    10. Hahahahahaha ! Aku nampak kelibat kau dengan moto kau , aku campak dengan helmet nanti. Wakakakaka.

      Delete
    11. Hahaha...maaf. Saya tak gi HQ kat pudu tu hari ni..sekian! hahaha

      Delete
    12. Deym! Okay dah malas layan. Baii. Hahaha

      Delete
  3. ptt la cantik rajin gila guna mcm2 produk..nk jugak la cuba kot2 dpt kan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoi hoi , jadahnya cantik Niesa. Biasa jela. Trylah , kalau dapat bolehlah pakai. Best ! Wangi ! :D

      Delete
    2. Woii orang office sebelah , pergi buat keje weh !

      Delete
    3. Hahaha.. ekceli..bosses seme takdek la hari ni.. so, ngular to the max la...! ahahahaha

      Delete
  4. macam2 produk dia nak cuba. hihi :P

    ReplyDelete
  5. Hehehe...produk free cpt aje update....toceh toceh...laju laju gi register..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Lepas tu nanti print and bawa pergi counter untuk redeem tau kak. :D

      Delete
  6. Nad nak redeem kena wat camane?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Print yang page last tu then bawa pergi selected store untuk redeem , tunjuk je page yang dah print tu. :)

      Delete
  7. so far licha memang guna loreal. xd la muka jadi teruk ke apa. ok je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan ! Ni pun best ! Wangiiii dahla kaler lilac. Geram je. :D

      Delete
  8. mana lah qila rajin nak gi ambik sample tu oi T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaa tak rajin tak dapatlah akak nak tolong dik non. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah