Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, June 3, 2014

Teaser : Mamee Chef Day

Assalamualaikum & Hello.


Serious nak edit , nak resize , nak letak watermark dekat gambar tu memang tak rajin lagi weh , ni pun aku rompak dekat Facebook Nuffnang. Kahkahkah. Tunggulah aku rajin sikit baru draft entry. Wakakakaa !

Thanks for your time , love ya people.


p.s : Whatsapp aku sekarang penuh dengan group blogger saje. Tssskk. T____T.


xoxo


12 comments:

  1. Replies
    1. Ala yeke. Sedihnya. Takpe nanti ada lagi Kak Izwa pergi naaaa. :D

      Delete
  2. Akak.. bestnya. Akak yang pakai shawl belang2 tu kan kan kan ? Alaaa warna kelabu tu. *Angkat kening. Haaaa. Yeyyy dah dapat cam muka akak :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haip haip. Yang mana satu ? Kekeke. Saje je bagi konfius lagi. Mungkin betullah tu kot. :P
      Amboiii , kemain nak cam muka akak eh. ^^

      Delete
    2. Alaaa yang baris ke-tiga sebaris dengan orang yang nak korek hidung tu. kan kan kan ? Ehh makcik tu tak ada blog kan ? Jangan bagi tahu dia tau. Akak buat la teka teki untuk cam muka akak. Nanti miza jawab. Mesti betul. hihii ^^V

      Delete
    3. Hahahahahaha ! Betul dah tu , sebaris dah dengan makcik korek hidung tu. Lol ! Amboii kemain tau sampai nak buat teka teki. Akak ni orang biaso je dik. :D

      Delete
  3. Huhuhu.. kita tak layak untuk di panggil hahahah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ni nak kena rasa sedih ke rasa gembira ni ? Takpe next time ade lagi joinlah ye. ^^

      Delete
  4. ehem2. gatal plak tekak ni. automatik teringat 'MIL' nurie.. hahahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaahhaa ! Kuajaq. MIL ai ada satu je hokeh. :P

      Delete
    2. untunglaaaa.. MIL pun siap boleh duplicate lagi tau. oops.

      Delete
    3. Kekekeke kan! Kurlasss tau MIL ada copy. Seram nak buat perangai. Ehhh ! :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah