Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, June 3, 2014

Testimonial Produk B'Vite dari Legacy Secret

Assalamualaikum & Hello.

Sesiapa yang gigih follow dan baca blog aku mesti tahu yang aku sekarang ni tengah consume B'Vite from Legacy Secret as my daily supplement. And now sudah sebulan aku menelan kesedapan B'Vite ni tetiap pagi and its time for testimonial ! Yippie yippie !! ^^


Sebelum sebelum ni aku pernah try macam macam supplement. Yelah dah katenye obses dengan kulit muka , selagi ada supplement untuk kulit dekat pasaran selagi tulah aku gigih mencuba. Nak tengok juga produk mana yang berjaya menaut hati dan perasaan aku ni. Kekekeke. 

Dan alhamdulillah , sebulan aku try minum B'Vite ni --- jerawat aku gone !! Cepat gila kering. Aku memang target satu jerawat dekat bawah mata sebelah kanan ni. Yelah untuk tengok keberkesanan B'Vite ni memang aku tengok progress jerawat yang seketul tu je. Senang nak pantau kata orang. Dan yesss , selepas seminggu minum B'Vite , jerawat tu kering. Magic !! Punyalah sebelum ni aku cucuk dengan jarum peniti semata nak bagi jerawat tu pecah. Pffftttt. T_T.


Gambar yang before ni aku snap masa pergi Janda Baik - 10 May 2014. Yang after pula aku baru je snap tadi - 03 June 2014. Fresh dari ladang lagi okay gambar ni uollsss. Nampak tak nampak tak ?? Jerawat tu hilang !!! Impressive !! Punyalah 10 May 2014 tu aku guna camera 360 untuk snap bagi jerawat tu tak nampak , sekali tahi lalat aku yang hilang. Ekekekeke.

Amacam. Bestkan ? Aku suka weh. Serious sangat sangat gembira weh sebab aku memang dah berdendam gila dengan jerawat tu. Wakakaka. Semua sebab colleague aku pernah tegur -- 'Yang sebelah kanan kat mata kau tu tahi lalat baru ke ape ? Sama naik je dengan tahi lalat besar dia'. Tsssskkk. Sentap. Tengok sekarang jerawat tu dah takde - alhamdulillah. Kepada yang tak cuba lagi tu , apa lagi. Laju lajulah pergi order. Murah jela. Kalau mahal aku pun taknak beli. Mihmihmihmih.



Cara pengambilan B'Vite :
  • 2 sudu besar tiap pagi sebelum sarapan.
  • Digalakkan untuk mengambil 2 kali sehari 

Harga : RM33.00 (WM) RM39.00 (EM) BRD 18.00 (Brunei) SGD 18.00 (Singapore)


Thanks for your time , love ya people.


p.s : cantik tak signature baru kiteeee. ^^


xoxo


8 comments:

  1. wah nurieeeeeeee....ai is jeles sebab tak sempat buat lagi testi... ha ha ha... maybe today kot?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai is sebab takde bende nak update , laju lajulah tulis testimonial. Kekeke. Boleh je kak , I'll be waiting. Gituuuu. :P

      Delete
  2. Replies
    1. Ohoihoiii. Packaging B'Vite tu memang lawoooo. :D

      Delete
  3. Berkesan sungguh nia.. bagus la :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul betul , berkesan sungguh. Sukaaaa. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah