Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, June 26, 2014

Thank You Wedding Stamp ! ^^

Assalamualaikum & Hello.

Ingat lagi tak aku pernah share pasal Wedding Stamp , Business Stamp haritu ? Nak dijadikan cerita , pihak Wedding Stamp (WS) terjumpa pula entry aku review tu. Ekekekek! Malu kita. Lol. Aku tahu WS jumpa entry tu pun selepas WS tag aku dekat Instagram WS. Hikhikhik.


'Another blog review found online. Thank you so much dear @nuriesyanadia. Do contact us sebab kami nak bagi thank you gift'.

Masa baca ni rasa macam yaAllah syukur syukur. Gift apalah agaknya yang WS nak bagi , sebab aku share pasal WS tu pun suka suka dan tak harapkan untuk dapat apa apa daripada pihak WS. Alhamdulillah. Hihihihi. Seronok weh , dahla aku memang cadang nak tempah wedding stamp pun untuk guna masa preparation doorgifts nanti. Ekekeke !!

Maka dengan itu , semalam aku laju laju email WS. Yelah nak tahu juga apa gifts yang WS nak kasi tu. Memang unexpected sangat sangat giftsnya. Syukur. Syukur. Nanti aku reveal apa gifts yang dorang kasi tu eh. Buat masa ni biarlah rahsia dulu. Lalalalalala. Thank you so much Wedding Stamp. Semoga murah rezeki korang. ^^



And now WS tengah buat promo yang bermula daripada 16 June hingga 16 July 2014. So apa lagi , cepat cepatlah tempah Wedding Stamp korang. Kalau tak wedding pun boleh tempah juga la. Best best. ^_^

Promo A : Buy 2 rubber stamp Free 1 rubber stamp at RM 70
Promo B : Buy 4 rubber stamp + Stamp Pad at RM 100

Facebook : Wedding Stamp
Instagram : Wedding Stamp

Thanks for your time , love ya people.


p.s : rezeki nak kawen. syukur alhamdulillah.


xoxo


44 comments:

  1. Replies
    1. Hihihi ! Rezeki nak dapat dress bila tah Sally. Lol. :P

      Delete
  2. nak jugak laa wedding stamp nanti! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha sila sila , pergilah cuci cuci mata dulu. :D

      Delete
  3. Mesti la dapat wedding stamp free jimat duet hihi..

    ReplyDelete
  4. wahhh syoknya ! mst dpt wedding stamp jgk ni ! hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Confident je Fadh ni , yeke ? Rasenye wedding stamp ke ?? ^^

      Delete
  5. Wow.. Best2.. Memang rezeki org nak kawen ni murah sgt2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah , adalah sikit. Hihihih. :D

      Delete
  6. wow,best lah mcm ni! nk mcm ni gak lah,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak juga ? Amboi amboii. Apa lagi , belilah. :P

      Delete
  7. Replies
    1. Alhamdulillah , adalah rezeki anak anak. Eh ! Tetibaaa. :P

      Delete
    2. ahaha..takpe.doa awal-awal mntk anak cpt2 pas kawen nnti =p doakan kita jgk!

      Delete
    3. Amiinn , inshaAllah Humairah. Kita doakan awak dapat anak cepat cepat , comel comel okeh. ;D

      Delete
  8. bila kita menulis secara ikhlas..insyallah akan ada balasan yang baik untuk kita..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. untun untun untun.. ehem..boleh mintak lebih tak? :P Weh, benda ni untuk cop kat mane? kad kawen ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dah komen kat post satu lgi..maceh!

      Delete
    2. Cop kat dahi kau pun boleh kalau kau nak. Ikutlah mane mane pun boleh cop weh. Ikut kreativiti. ^^

      Delete
    3. Ko ni.. aku komen elok2 ko mintak aku cop kat dahi kan? Hmm..boleh ke cop kat dahi ek? :3

      Delete
    4. Hahaha kalau dahi ala ala helipad boleh juga kot cop kat dahi. :D

      Delete
  10. Rezeki orang nak kawinn.. Nak kawenlah macam ni..Syok jer..wakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila lah.. :) (<-tolong jawab bg pihak Nad okay)

      Delete
    2. Azwar : Alhamdulillah. Ape lagi kawen lah. Hahahaha.

      Khamsi : Ko dah kenapa tolong jawab ! Gggrrrr.

      Delete
    3. Aku takleh la bab2 kawen ni.. em soriiii :P

      Delete
  11. syoknyaa dia. murah rezeki aihh :)

    ReplyDelete
  12. skrg ni kan main stamping2 kan hot stuff. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann ! Tak payah nak gigih design sticker , kita main cop cop jela pula. :P

      Delete
  13. syukur alha.dulillah rezeki kan dik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah , adalah sikit kak. Dapatlah jimat. ^^

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah