Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, June 17, 2014

Turun naik Alexa -- susahnyaaaa nak maintain !

Assalamualaikum & Hello.

Sekarang ni semua blogger rajin betul check ranking dorang dekat Alexa.com , aku pula -- memang terpaling jarang nak check ranking sebab memang dah sedia maklum blog picisan ni mana mungkin dapat rank yang best best. Sobssss. 

And just now , aku tergerak hati nak check Alexa.com. Yelah nak juga tahu , rank blog aku ni yang ke berapa ribu berapa juta dalam Malaysia. Ekekeke. Dahlah aku ni pun jarang update blog especially weekend dan kalau aku update pon kebanyakannya mesti entry sampah. Teheee! :P


Tu dia rank nadiaradzif.blogspot.com dalam Malaysia - 1333. Jauh lagi perjalanan nak ke angka ratus , puluh & sa. Matematik sangat kau punya bahasa Nadia weh. Apa pun , syukur ! Thanks korang yang sudi datang singgah blog aku selama ni. Marilah kita sama sama bergiat aktif untuk kasi rank Alexa ni semakin mengecil. Go go chaiyok !! ^^

Untuk semak rank Alexa korang sila tekan : http://www.alexa.com/

Thanks for your time , love ya people.


p.s : Sally janganlah merajuk , huwaaaaa. Y_Y.


xoxo



20 comments:

  1. haaaa ok la ni aku dah menjunam2 die jatuh wehhh,, takpe la,, nanti ade rezeki naik la balik yer hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni pun turun naik turun naik , asal weekend je mendadak2 naik nombornyaaa. Y_Y

      Delete
  2. Assalammualaikum...nadia,

    tahniah ranking alexa semakin baik..........

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam , alhamdulillah. Much better daripada sebelum ni. :)

      Delete
  3. teruskan maintain walau maintainence dia tinggi..hahaha..lawak ja noo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Itulah dia , maintenance melampau. Minta hadap hari hari. T_T.

      Delete
  4. Kak nurie ..don't worry .. lepas nie usaha lagi .. fighting !!!

    ReplyDelete
  5. ala.. bestnya.. janna baru nk merangkak^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slow slow okay janna , mesti boleh punyaaa (sambil pandang cari semangat tuk diri sendiri). :D

      Delete
  6. oi..kecik la tu..mii-and-himm tu ade dekat 5k lagi tauuu..hhahahah :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ala lepas ni konfem ayue potong q. :P

      Delete
  7. pergghh..terbaikk..boleh naik lagi tu...

    ReplyDelete
  8. akak dh lme x check ntah brape ranking blog akak

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah