Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, June 6, 2014

Wedding Stamp , Business Stamp

Assalamualaikum & Hello.

Pagi tadi jalan jalan dekat reading list , singgah dekat blog Hannah gara gara title entry dia Stamp Card untuk Card Wedding or Business ni. Asal nampak perkataan Wedding je singgah , asal nampak je singgah. Gatai ni Nadia ni. Kekekeke. Buka buka je entry dia , nampak sesuatu yang sangatlah ohsem dan cool. Serious.


Tu haaaa , stamp dekat brown paper tu. Nice kan !! Tak payah susah payah design sticker , cop je dengan stamp , senang. Ehhh geram pula rasa. Teheeee! Kemain ritu aku nak DIY sticker , ni tetiba da tukar angin pula. Lempang kang Nadia. :P





Best !! Best !! Best !! Rasa nak tempah sekarang juga oiii. Tinggal nak beli brown paper. Wakakakaa. Semudah ABC la kalau main cop cop je. Agak agak Wan okay tak ? Arghh dia tak okay , aku paksa juga sampai dia cakap okay. Mihmihmih.




Bukan takat untuk wedding je bole , untuk business pun boleh weh. Memang rare la kan. Vintage seh. Perghhh. Gila memenuhi selera aku stamp ni. Bahahahaa. Stamp pun menyelerakan eh Nadia. Kekekeke. Harga pun murah weh. Tak percaya ?? Nah tengok bawah.


source : facebook wedding stamp


Thanks for your time , love ya people.


p.s : nampaknya macam takde rezeki je nak join blogger lain esok. T_T.


xoxo


21 comments:

  1. Replies
    1. Tula pasal , dah tergoda da ni. Naseb Anum da kawen. :P

      Delete
  2. awesome! gonna have 1 nanti! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haip haip ! Jangan tirulah. Hahahaha. Jom akak kita buat sesame. :P

      Delete
  3. tempah je tempah je. mudah kot. cop cop giteww siap! muehehe .. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan kan ! Semudah ABC la , boleh cop sambil tengok tb. :P

      Delete
  4. wah3...murah jgak ye...dr nak print bagai tq tag...huhu kalau Aini punye paper bag jenis xbley cop atas tu cmne ea?tepek kat kad kawen?ataupun wt tQ tag atas kertas pape..gunting...punch...ikat...ok jgk kan?nnt boleh wt kenangan...tunjuk kat anak cucu 'ni la hasil nenek tgk blog nenek nadia' ... hihi nadia nak tempah ke?majlis nadia bile?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah buat tq tag pun boleh , cop je atas kertas pape. Campak sekali dalam goodies. Kekeke. Senang apa macam tu. Mihmihmih. Tula nadia nak kene bincang dengan tunang dulu , majlis bulan 11 pun. :P

      Delete
  5. ok yang ni bagus,, tp pakai sekali je la.. tp ni serius bagus bagus bagus bagus! aku nak buat juga la cm ni hahahahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagusss kan. Tula aku ingat nak buat camni je. Sonang ! Hahahaha. Memanglah pakai sekali je atenye kawen pun sekali. Teheeee! Ko nak pakai buat apaaaaa. T_T.

      Delete
    2. nak kawin jugak.. hehehehe adalaaaa, just tunggu nanti ok.. hehehe

      Delete
    3. Eleh untuk bisneslah tu , tayah nak tunggu sangat. Kekeke.

      Delete
  6. Wah..terima kasih ye sis...kiranya sisi juga dah bantu saya utk idea majlis sye nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome. Selamat berpreparation ye. ^^

      Delete
  7. Bkn kata nadia...akak tgk pun meroyan...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meroyaaaannn kan ! Comel gila. Kekeke. :D

      Delete
  8. okay..dah tahu gunanya.. harga murah le jugak kan? stailo y penting..makanya harus dibookmarkeddddd!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehem..lupa nk tanda notify me!

      Delete
    2. Kan ! Sila bookmark untuk kegunaan masa akan datang. Gitu !

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah