Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, June 5, 2014

What car should you drive ?? ^^

Assalamualaikum & Hello.

Tadi saje jalan jalan dekat timeline Facebook , kemain ramai yang duk share - What car should you drive ?. Mula mula aku macam malas gila nak main , tapi disebabkan petang ni aku ada banyak masa terluang so aku pun gigihlah main sama. Kekekekeke.


Laju je aku tekan Take The Test. Jawab 10 soalan , dapatlah jawapan kereta apa yang patut korang pandu. Hahahaha. Dasar takde kerja punya Nadia. Teheeee ! Boss jeling jeling pun aku buat tak reti je , kekekeke. Leklah Agogo , ai dah penat nak hadap tariff ni. T__T. Dan jawapan untuk test aku adalah Rolls Royce Phantom !


Baca apa description dia untuk pemandu Rolls Royce Phantom ni. Hahahaha. Serious macam perangai aku , kekekeke. Apa lagi , pergilah korang try game ni. Kita tengok kereta siapa yang paling mahal. Boleh gitu ? Hahahaha. Padahal hakikatnya , aku lesen kereta pun nan hado. Wakakakaka. Baiiii !


Thanks for your time , love ya people.


p.s : nak check rank alexa ke tak nak , nak ke tak nak ?? ^^


xoxo


6 comments:

  1. kemain lagi kereta dia. mewah gitu. haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kan ! Main game memang kete mewah , kalau betul betul ? Memang taklah. :P

      Delete
  2. Kemain mewah keta nye...adoiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keeennn ! Teman tak mainlah kancil kelisa viva ni. Eh ! ;P

      Delete
  3. mak ai.. kita nak bawa kete malaysia je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekekekee. Bagusnyaaa sokong buatan tempatan. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah