Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, June 18, 2014

Wordless Wednesday : After 200 days being his Fiancée

Assalamualaikum & Hello.


Tick tock tick tock tick tock. 

Thanks for your time , love ya people.


p.s : ubat doctor kasi semalam memang betullah , memang betullah. T_T.


xoxo


30 comments:

  1. wah...dah dekat dah.jeng jeng jeng (perlu ke sound effect) hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakaka ! Jangan nak sound efek sangat Sal , kecut perut oiii. :P

      Delete
  2. wah sekejap je da 200 hari jekan..how time flies cewahh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah pasalnya Nurul , semalam Lea wasep kita. Hahahaha. Tak sabar rase. Eh. :P

      Delete
  3. tetiba mek plak yang rasa nervous,haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hokaloh. Guane mek pula yang neves ni. Ekekeke. :P

      Delete
  4. siked lagi ttuuuu. jgn lupe jempot kiteeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi , takpe majlis lambat lagi. Solemnization yang awal. :P

      Delete
  5. kompang dipaluuuuuu..pengantinnnn malu!eh.eh.eh..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ewah ! Kang akak kompang dipalu kat kg baru kanggg. Eh eh eh. :P

      Delete
    2. komen niesa nie paling WIN!!!!..hahahaha

      Delete
    3. Eh di mana ada Niesa di situ ada Lan nampak. Panggil geng. Kbaiii !

      Delete
  6. jangan lupa jemput dah lah... ha ha ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh mestilah jemput MIL , Ash bertabahlah ye nak. Tetibaaaa. Hahaha.

      Delete
  7. Alamak, ida lupa tarikh tunang. Nak tanya Islam , takut. Nak kira jugak berapa hari tunang . Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha selamba gila lupaaaa. Kita ingat pun sebab tunang masa birthday. Wakakakaka. :P

      Delete
  8. Jgn dilupakan daku di sini her dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh eh eh mestilah ingat mama ku sayang. Wajib datang bawa hadiah baju JOHO. :P

      Delete
  9. sama tarikh lahir Rizqin la Nad... hikhikhik.... and in sya ALLAH tarikh nikah adik akak yang no 2 juga....huhuhuhu...... nampaknya macam kene pergi sebelah lelaki punya wedding je ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha tak tak , kita nikah je dulu. Sanding awal bulan 11 nanti and buat satu side je. InshaAllah akak boleh datang. ^^

      Delete
    2. sama tarikh nikah dengan adik akak la ye..... anyway congrat.... tak sabra nak tgk Nad pula berbaju pengantin.....

      Delete
    3. Terima kasih kak. Hiksss. Janganlah camtu , gerun lak rasa. Meremang terus bulu roma. :P

      Delete
  10. kira hari nak jadi isteri orang.. dup dap dup dap :)

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah