Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, June 4, 2014

Wordless Wednesday : The Power of Makeup

Assalamualaikum & Hello.

sumber : SINI

Thanks for your time , love ya people.


p.s : untunglah kalau tahu makeup macam ni. berubah terus muka.


xoxo


22 comments:

  1. Tak reti la nak buat macam ni. Memang super. Ni mesti akak nak try kan kan :PPP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha memang taklah dik oiii. Mau jadi jembalang. :P

      Delete
  2. hoh...jadi cantik giler!!!ni yang rase nak belajar make up niii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe kak , tetiba dagu dia jadi tajam. Tapi apakan daya , makeup tak reti juga. :D

      Delete
  3. phewwww.. shantekk. kalau make up sendiri ni memang harem jadi gini.. kikiki :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaannn ! Mau jadi jembalang , tak pun macam opera cina. Kekekeke. :P

      Delete
  4. Memang power lah mekap dia.Terus transform tambah lawa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ain nak try ? Hahaha. Meh kita tolong. :P

      Delete
  5. jom kita main make up make up... tapi kalau berubah sangat nanti tak syok pulak... muahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa akak reti mekap , kita tak reti. Pakai contact lens pun merambu air mata macam air terjun. Kekekekeke. :P

      Delete
  6. Natural beauty kan lagi comel boh... :P

    ReplyDelete
  7. mmg cun kalau make up tu betul caranya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly ! Kang salah makeup , bolehlah gantikan Hantu Kak Limah. :P

      Delete
  8. Replies
    1. Kan kan kan ! Macam best kan sebab nampak kurus. :D

      Delete
  9. Nurie dah cukup cantik dah..tak payah make up- make up lagi..uhukk..uhuk..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hikhikhik , puji nak ape ni Lan ? Nak Cadbury ke ? Hahahahaha. :P

      Delete
  10. make up ni nak naikkan seri wajah..tapi kalau yang make up tu tak pandai, lagi teruk kot jadinya muka..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn! Naseb tahu , kang nanges tak benti sebab muka cam hantu. :P

      Delete
  11. Ish ish ish...sgguh ku x percaya...nih kalo akak ntah ape jd..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jadi opera cina la kak , tu pun ikut naseb. Kot kang jadi juon je. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah