Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, July 1, 2014

2 Tahun 5 Bulan , Happy Anniversary Love

Assalamualaikum & Hello.

Kalau dulu never fail nak wish happy anniversary setiap 1 haribulan , tapi sejak sejak nak kawen ni. Wish ke mana , aku ke mana , Wan pun ke mana. Takpe takpe , faham. Hahahaha. Padahal kadang kadang aku sendiri pun tak perasan dah masuk 1 haribulan. Teheee! :P

And today , it is our 2 years 5 months together. Rasa macam kejap je masa berlalu. Rasanya macam baru puasa tahun lepas aku jumpa Wan for the first time , rupanya tu puasa tahun 2011 Nadia oii. Hahaha. Masuk tahun ni dah 3 tahun ktorg berpuasa sama sama. Anyonyonyoooo. 

From today , its about 59 days to go sebelum our solemnization. Fuh fuh ! Kalau dulu countdown beratus ratus hari. Ni tinggal 59 hari je lagi nak countdown , semakin pantas adrenalin aku. Semoga semuanya dipermudahkan , semoga semuanya berjalan dengan lancar. Tu jelah pun harapan aku , nothing much. 

Kalau ditanya perasaan aku sekarang ni , hurm. Cuak ! Hahaha. Excited tu part tengok set bilik tidur , part decoration bilik tidur and part honeymoon package je. Hahahaha. Kalau pikir untuk akad nikah dan yang lain lain , terus sakit perut weh. Hahahaha. 

Bak kata orang sikit je lagi , aku sendiri pun cakap sikit je lagi. Tapi kalau ikut aku rasa macam nak cepat cepat je habes. Nak muntah hijau dah ni tengok duit mengalir macam banjir kilat melanda KL. Huwaaaaaa. Laju je jalan. Nanges. Tengok handbag pun tahan , tengok kasut pun tahan. Semua tahan. Tengok drama Korea je jangan tahan tahan. Ekekekeke. :P


'Hai encik tunang , happy anniversary !! Nak celebrate mana harini ? Ekekeke. Hurm. Rasanya macam takde apa nak cakap sangat pun. Oh oh oh haaaa. Ada ada ada. Sila practice lafaz akad nikah banyak banyak kali depan cermin dekat rumah okay. Hahahaha. Sila make sure muka tu ada sinyummmm. Jangan buat muka ketat boh , nanti gambor tak cantik. Siap ! Sikit je lagi bie , we can do it. Chaiyok chaiyok !!'

Nota kaki : Kau ke tu ? Ke boifren , tunang or suami kau ? Argh. Whatever it is , tak penting. Yang penting apa motif korang ? Kalau betul kau kata kau dah move on , move onlah. Tak payahlah turn back and buat apa yang macam kau buat sekarang ni. I don't need you or your boifren tu interfere anymore. Annyeong.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : kau tu masih dalam wad pemerhatian aku , behave.


xoxo


12 comments:

  1. PERGHHH....hahahaha...happy second anniversary..malas teman nak menaip 5 bulan tu..muahahaha :D

    p/s : wad pemerhatian? ICU? hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha maceh madu ! ^^

      p.s : lebih kurang la tapi upgrade boleh jadi wad sakit jiwa. :P

      Delete
  2. haha..abaikan je 'kau' itu, yang penting dabel S dan dabel N macam pinang dibelah dua..semoga dipermudahkan urusan nanti ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah dia Sal , abaikan jela. Semak saje. Hikss. Amboii , bukan pinang salah belah ke ? Ekekeke. Thank you Sal. :)

      Delete
  3. waaa.. lepas ni sambut anniversary perkahwinan pula kan.... sgt2 sweet2... :) gud luck both of u... ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ena , yesss ! Cant wait. Hikhikhik. Thank you so much Ena. :D

      Delete
  4. happy anniversary lap lap lap..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you akak ! Lap lip lap lip lap. Hahahaa. ^^

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah