Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, July 3, 2014

Bila 'manusia' diuji dengan bumper kereta

Assalamualaikum & Hello.

Fuh fuh fuh fuhhhhhhh , pagi pagi lagi dah panas hati dengan seorang 'manusia' ni. Eh tak taulah layak panggil manusia ke jembalang ke apa ni. Hish. Panas hati aku eh ! Pffftttt. Gara gara lalu timeline pagi pagi , ternampak Kak AJ post satu gambar yang sangat menarik minat aku sampai terbakar hati aku pagi pagi ni. T_T.


Boleh pula dia patah balik and langgar kucing tu sampai mati sebab ? Sebab dia perasan bumper kereta dia barai ? Hakelah ! Baru pakai persona weh , tak payahlah berlagak macam kau pakai Lamborghini , pakai Ferrari. Adoi. Manalah otak kau masa ni , aku rasa mesti otak kau pun barai macam mana barai bumper kau kan. Hish.

Dah tu boleh pula dia kata salahkan kucing tu melintas melulu. Nak kata bodoh kang marah , dah namanya binatang. Mana nak ada otak , kau yang ada otak pun serupa takde. Equal la kan situation tu ? Brrrhhh ! Now , dia claim yang status dia tu dah kena edit. Ggrrrr. Alahaiiii , menipu teruk. Kalau dah edit , semestinya keluar perkataan 'Edited' dekat atas tu oiii. Alahaiiii alasan kau jemah weh. T_T.



Dahlah , malas aku nak taip banyak banyak. Kang hilang pahala puasa aku. Hurh. Bulan bulan baik ni lah kau nak buat perangai pun. Setan kena ikat , manusia bertopengkan setan pula yang ligat. Okbai !

**Update :

klik untuk tumbesaran sel otak. ehek !

Thanks for your time , love ya people.


p.s : tetiba teringat wiwi. T_T.


xoxo


32 comments:

  1. ina ada juga terbaca dalm fb pagi xdi..
    mmg jahat.. hurmm apa la nasib seekor kucing... biar allah je yg balas di atas perbuatan dia yang sungguh mulia tu... huh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu , sakit hati kita ina. Kita ni dahla kalau pasal kucing je memang sensitif betul. T_T

      Delete
  2. yaAllah sampainya hati die..mentaln la bdk nih !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ?? Mental sangat kot. Sakit hati kita. Kesian kucing tu. T_T.

      Delete
  3. kn dh kena.
    kerana seokor kucing dh terpampang muka 1 malaysia,
    lepas tu buat statement mudah acc kena hack.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe , statement macam tak boleh berpikir je. Sedih betul. T_T.

      Delete
  4. eee geram pulak bila bc ni. deni mmg bodohhh laa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe kak. Bodoh gila kot ! Kucing tu tak bersalah pun. hish. Geramnyaaaa. T_T.

      Delete
  5. sedihnye kucing tu. T_T
    jahatnya manusia tu.
    rasa nak nagis baca status die. :'(

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Hahaha hilang sabar dah kak Ain. Sedihhhh. T_T.

      Delete
  7. nak taip takut hilang pahala puasa! kelapa dah sejukkkkkkkk je nie..mcm ada angin tiup je..nak bukak fb jugak nak tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kelapa ke kepala oiii. Hahaha. Sedih sedih. T_T.

      Delete
    2. seeeeee! akak tgh marah kan..sampai eja pun salahhhhh..wahahahaha!
      what everrrrr T____T

      Delete
    3. Hahahaha takpe takpe , kite anggap tak nampak typo tu. :P

      Delete
  8. nanti dia mesti keluar statement 'fb saya kena hack'..ish,geram betul manusia takde perasaan gini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah tu kan , apa lagi alasan yang ada. T_T

      Delete
  9. akak pm dia terus cakap esok dah mati bumper keta boleh tolong jawab kenapa ko langgar kucing tu sampai mati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ambeekkk ! Terbaiklah kak. Biar dia rasa , suka suka je dia boleh bantai langgar sampai mati. T_T.

      Delete
  10. Assalamualaikum nad. sakit hati tengok status tu +__________+'

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila , tahu takpe. Geram rase. T_T.

      Delete
  11. Masya Allah. Teringat kat kucing sendiri. Muka biar mcm mat pet jangan perangai pun mat pet. Pfft.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaann ! Terus teringat kucing sendiri. Sakitnyalah hati. T_T.

      Delete
  12. ada baca nie pagi tadi kat fb..tapi tak lama kemudian ada plak screenshot yang menafikan dia yang taip..katanya diedit oleh orang yang tidak dikenali...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah tu , baca juga. Katanya fb dia kene hack. Entahlah ! Nak percaya pun serba salah , tak percaya pun serba salah. Yang penting kucing tu kesian. T_T.

      Delete
  13. enta betul enta tidak apa dia update tu. manusia manusia dgn kucing je pun. haish

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah maria , dengan kucing pun jadi masalah. T_T

      Delete
  14. Replies
    1. Kebebalan , sel otak tak dapat berhubung. Hahaha

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah