Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, July 21, 2014

Bila Wan kena prank !

Assalamualaikum & Hello.

Sabtu lepas Wan cakap kawan kawan dia budak budak Poli Shah Alam ajak buka puasa sama sama macam tahun tahun lepas. Tapi cadangnya tahun ni takde book mana mana restaurant untuk berbuka , just berbuka ramai ramai dekat Dataran MBSA. 

So sebelum ke Dataran MBSA semua berkumpul dekat bazar ramadhan shah alam yang dekat dengan Stadium tu. Beli makanan semua lepas tu baru gerak pergi dataran , tapi ada sorang kawan Wan yang memang dah standby dekat dataran sebab takut penuh ! And yess masa ktorg sampai 7 lebih tu -- parking pun takde. Kena double park. Huhuhu.


Gambar view keadaan dataran tu esok lusa aku update , gambar dalam handphone Wan. Hahahaha. Lupa nak transfer masuk handphone aku. Semua gara gara bila dah azan je terus ngap. Lapo ! Kueytiaw goreng dengan cili jeruk pun dah terbaik dah time tu. Wakakaka. :P




Makan punya makan punya makan.




Malam pun tiba.





Tetiba salah sorang daripada kawan Wan keluarkan sebiji kek and siap nyalakan lilin. Masa tu aku dengan Wan dua dua pun tak tau kek untuk siapa. Sekali bila letak , oh ! Nama kita ! Hahahahaha. Kemain sweet sangat tau budak budak ni buat surprise macam gini. Naseb tak kena kencing manis okay sebab sweet sangat. Teheeee.


Sebelum sesuatu terjadi , mari kita potong kek dulu. Haaaa nampak , belum sanding pun dah boleh potong kek sama sama. Kahkahkah. Sabar jela. Yang penting kek ni sedap , tak manis sangat. Dap dap dap , tapi kek ni yang makan aku rasa sepotong je. Yang lain ??





Yang lain jadi kat bawah ni ha :







Jyeah !! Dorang main tepek tepek dekat muka dekat rambut semua. Naseb baik aku tak kena , kalau kena ? Masak masak. Ada yang balik daripada berbuka puasa tu free hair kang. Ehek! Sebelum Wan kena prank ni dia sempat juga imbas kembali yang dia pernah kenakan si baju turqoise tu sebelum ni. Dia tak expect pula yang dia nak kena tahun ni. Padan muka. Hahahaha.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : kalau budak budak ni ajak aku prank Wan haritu , memang dah cun dah. Hish ! 


xoxo


18 comments:

  1. Replies
    1. kemain best lagi kak izwa pun. Hahaha. nyaris tak kena kat kita hoii. :D

      Delete
  2. besnya. tringat zaman uitm dlu. msg2 takut kalo time besday tiba. sbb akan kena kaw2 pny. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita selama duduk dalam uitm dihatiku tu sentiasa terselamat. Hahaha. :P

      Delete
  3. Best...best... bukan selalu kena... Sian Wan....hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kesian ? Biarkan je dia kak. Hahaha. Selalu kenakan orang je keje dia. :P

      Delete
  4. haha..nasib baik Nad tak kena ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe Sal , kalau kena memang lintang pukang lari. Hahaha. :P

      Delete
  5. Assalamualaikum nad, wah wahh kemain dapat kek last barchelor. hihiii padan muka wan kena pula this time. hikhikkk ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Kan. Kemain sangat tau last bachelor. Hahaha. Jyeahh ! Memang kita kat tepi gelak tak benti. :P

      Delete
  6. Bestnya kak Nurie wuwuwu suka buat Nad tak sabar tau hahaha :p Suka lepak dataran tu best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboii tak sabar ape ni Nad. Lalalala. :P

      Delete
  7. wahhh...best giler, lama giler tak buat orang macam nie..hehehe..bday wan ker??, send my birthday wishes Nurie..hehehe

    Regards.
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Last bachelor party katenya Lan. Birthday dia masa ktorg nikah nanti. ^^

      Delete
  8. Replies
    1. Cuwitttt kan kawan kawan Wan ni. Sabor jela. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah