Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, July 14, 2014

Binggrae Banana Milk

Assalamualaikum & Hello.

Gara gara berbuka puasa dekat KLCC hari Khamis lepas aku pun mengambil kesempatan yang ada untuk masuk ke Isetan supermarket. Sebab aku pernah terbaca yang Binggrae Banana Milk tu ada dijual dekat Isetan. Ekekeke! Dan dan aku tahu dekat mana Isetan punya supermarket tau. Mihmihmih.

Jalan punya jalan , pusing punya pusing. Akhirnya bertemu juga aku dengan Binggrae Banana Milk ni. Tengok tengok harga RM 3.50 sekotak , tapi disebabkan nak sangat minum (hasil terpengaruh Lee Min Ho) aku pejam mata jelah. Terus beli 2 kotak. Over ! Hahahaha.


Tapi dekat Malaysia ni dorang jual dalam bentuk packaging yang macam ni. Tapi kalau dekat Korea , packaging dia lain. Comel sikitlah. Sobssss. Takpe nanti kita pergi Korea , kita cari okeh Nadia. Wakakakaka.


Nampak ! Comelkan packaging dia. Wakakaka. Ai loike ! Yang penting rasa dia pun sedap , takdelah terkilan sangat dengan RM 3.50 tu. Lagipun member aku yang baru balik daripada Korea pun cakap kalau dekat Korea pun dalam 1200won , convert duit Malaysia lebih kurang RM 3 lebih juga. ^^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : vacation on september - done ! hikssss. ^^


xoxo


19 comments:

  1. Replies
    1. Kan ! Sedap , ada lagi sekotak dalam peti ais. Sayang nak minum. :D

      Delete
  2. sedap ke Nad? cam pelik je pisang ngn susu digabungkan..

    ReplyDelete
  3. okeh, anne pun dah macam terpengaruh ngan nadia ni.. haha..
    tunggu la cuti raya nanti, anne terjah KLCC nnti.. hekhekhek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamakkk ! Terpengaruh sebab nadia itu tak kelakar. Wakakaka. :P

      Delete
  4. ina pernah rasa yang secret resepi punya drink flavour dia je.. masa tu kebetulan member nk minum banana milk apa ta namanya.. hahaha. memang sedap. lemak2 manis. tapi xsure la sama ke x dengan binggrae banana milk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan lemak lemak manis gituuu ! Sama sama sedaplah kot ina. :P

      Delete
  5. sedap erk? belikan kat kite? hehehe~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seddaapppp ! Alamak belikan eh , awak kat mane je ?? ^^

      Delete
  6. tak pernah try lagi hewhewhew
    n\boleh try cari ni nanti ;)

    ika klik3 wakudoki, oldtown n promoted content.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silalah try Ika , best best ! hahaha. Amboii banyaknya klik -- thank you. ^^

      Delete
  7. ooooo, ada tengok dalam drama You're All Surrounded benda alah ni. hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaaa , memang dalam cerita korea jela pun nak jumpe. Hahaha.

      Delete
  8. beli kat galaxy la makcik...murah..sengal!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sempat nak g Galaxy weh , tu yang nampak grab dulu sebelum kempunan. :P

      Delete
  9. Replies
    1. Sedap kak. Trylah trylah. Silalah terjebak sama. :P

      Delete
  10. Sekarang boleh beli kat Happy Creme, Suria KLCC
    http://happycreme-my.blogspot.com/2015/08/binggrae-banana-milk.html

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah