Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, July 16, 2014

CPUV 18 , 19 , 20 , 21 : Oldtown True White Coffee , Waku Doki Campaign , uMobile Prepaid Free Meal & Fashion Pitch/Writers

Assalamualaikum & Hello.

Serious dah lama gila tak tengok account Nuffnang , harini baru tergerak hati nak tengok. Nak jugalah intai berapa dah amount , dah cantik ke belum kalau nak cashout. Sekaliiii ternampak berderet CPUV yang tengah on going. Alhamdulillah. Rezeki. ^^


Walaupun sejak seminggu lepas aku macam takde mood langsung nak update blog tapi Nuffnang tetap baik hati nak bagi aku CPUV. Nak bodek kita suruh update blog selalu la tu. Ehek! Tapi serious sejak sejak dilanda Bridezilla Mood ni -- semua benda aku takde mood nak buat. Sobssss. Kepada korang yang ternampak iklan iklan ni berjoget lambak , sila silalah ye. ^^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : mood baik layan We Got Married Yong Seo. ekekeke. :P


xoxo


20 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki, akak tumpang happy untuk Nurie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah , adalah sikit kak. Thank you so much ! Bila nak buka puasa sama sama tah. T_T.

      Delete
  2. wahh kemain panjang tajuk entry kuo kat blog list kite.. hehehe..

    p/s : be strong makcik! sikit je lagi.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahahaha ! Itulah , kita yang buat title pun cam eh panjang gile. Hahaha.

      p.s : thank you makcik. fuh fuh. nebes ni. T_T

      Delete
  3. Alhamdulillah, rezeki ramadhan ;)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Alhamdulillah , adalah sikit mokcik. :D

      Delete
  5. Replies
    1. Eh eh eh , sep sikit ! Rezeki ye Ayue. ^^

      Delete
  6. tahniahhhh.. hehe..
    skrg ni ade old town, invest smart dan umobile tgh menari2. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh ! Tiga serentak ye joget joget. :D

      Delete
  7. wowwww..tahniah...bg akak satu...larikkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ! Akak nak yang mana satu , pilih. Nanti kita email. Wakakak. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah