Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Sunday, July 6, 2014

DIY Felt Corsage

Assalamualaikum & Hello.
Pagi ni lepas Subuh tadi terus tak boleh tido , nak kata cukup tido tak juga sebab malam tadi pun tido pukul 3 pagi. Gggrr! Mungkin mood bridezilla aku dah sampai kot. Hukhukhuk. T_T

Maka dengan itu pagi pagi lagi aku dah google cara nak buat felt corsage. Teringat yang kain felt aku ada lagi. Hihihi. So terus try and error.

Naseb jadi ! Lalalalala.


Now nak keluar pergi Jalan TAR , nak beli kain felt kaler lain dan juga pin. Minta minta bukan hangat hangat taik ayamlah ye Nadia. Ekekeke! :P

Thanks for your time , love ya people.

p.s : first time pakai blogaway. Sobsss.

xoxo

Nurie.Sya.Nadia


14 comments:

  1. waaaa... semangat tu kak nad... chaiyookk!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak jimat punya pasal. Gigihkanlah juga diri ni. Hahaha. :D

      Delete
  2. Replies
    1. Tahu takpe , terpaksa mengigihkan diri. T_T

      Delete
  3. Selagi boleh jimat, jimat kaw2 la babe.. wtpe nk bazir klu benda boleh wat sendiri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly ! Selagi boleh jimat , kita jimat. ^^

      Delete
  4. apakah ini sebenarnya nurie???hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini nama dia felt corsage ataupun dalam bahasa mudah dia name tag. Hahaha. :P

      Delete
  5. You made a few fine points there. I did a search on the subject matter and found the majority of folks will agree with your blog.
    wholesale Jewelry

    ReplyDelete
  6. gigih nak rahsiakan warna tema ye..gambar pun black n white je.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhaahahah ! Kan. Tak surpriselah kalau dah tahu kaler. Gitu. :D

      Delete
  7. org kretip buat ape pun jd dik...tgn akak.nih pengkau x berseni lgsg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paling kretiplah kita ni , sat sat ada yang size kecik. Sat sat ada yang besar. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah