Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, July 4, 2014

Mimpi terlajak ngeri , hoih !

Assalamualaikum & Hello.

Nak dijadikan cerita. Lepas Subuh semalam (5 Ramadhan) aku membuta balik , hahahaha. Lepas tu terus dapat mimpi ngeri tahap Nora bagi 5 bintangggg. Gggrrr !! Gerun mak nok. Sampai satu harilah juga aku duk marah marah , stress stress , pening pening. Jahat betullah mimpi macam tu. Sobss.


Mimpi apa ?


Aku mimpi baju nikah tak siap , lepas tu kelam kabut pakai baju masa jadi pengapit haritu. Daripada baju warna kelabu sampai ke baju warna cream semua ada. Huhuhu. Dahla baju nikah tak siap , lepas tu boleh pula tudung takde. Muka pun bermekap sebelah je. Hampun sangat tau pakai bulu mata pelesu sebelah je. Wakakakaka. Lagi best bila belah lelaki sampai , tapi aku tak siap siap lagi. Sebok kehulur kehilir dengan tudung , pin segala. Ekekeke. Wan pun masa tu tengok je mampu , dia dah siap dah berbaju melayu cream. Lol. Siap boleh terpandang jam lagi masa tu pukul 10.30 malam. Jadahla orang nak nikah malam malam buta Nadia weh. :P


Dan tiba tiba -- dengar bunyi Wan call. Terus terjaga. ^_^


Bangun bangun tido je kepala aku ting tong , terus cakap dengan Wan -- kena tanya akak butik tu juga bila boleh ambil baju nikah. Hahahaha. Teruk gila penangan mimpi. Memang ngerilah. Bangun tido tu dengan jantung laju , dengan rasa penat. Eh macam betul betullah. Huwaaaa. Tak boleh aku bayang kalau baju tak siap. Huwaaaaaaaa. T_T


Thanks for your time , love ya people.


p.s : comelkan kucing ni. ggrrr. :D


xoxo


16 comments:

  1. nadia, tu antara simpton2 bridezilla da tu!! hihik
    good luck preparation :)

    Klu free jemput join GA :)

    http://sfaezah.blogspot.com/2014/07/giveaway-ole-ole-kota-singa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huwaaaa. Penat dah tau Faezah. Stress jela pikir itu ini itu ini. InshaAllah nanti kita free , kita join okeh. :D

      Delete
  2. hehehe..ini tak sabar punyer psl ke ni... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha entahlah kak , sabar jela. Mental tau bangun tido semalam. T_T.

      Delete
  3. Nak start Bridezilla la tu..ahaha..ubat dia jangan fikir byk sgt..hehe..
    All the best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha semua orang cakap camtu. Itulah dia , kene calm down sikitttt. Sikit pun jadilah. Huhu. Thank you bride to be. All the best jugak. ^^

      Delete
  4. mimpi tu kan mainan tidor, tp klau mimpi mcm tu cuak jgak kan ? hihi hrap smua brjalan dgn lancar..:) dan salam prkenalan jgak.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat cuak okeh. Hahaha. Amiinn amiinn. Thanks. Salam kenal juga Ika. ^^

      Delete
  5. haha..boleh bayangkan perasaan Nad bila bangun tidur.dah call belum akak baju nikah tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huwaaa dah call dah , akak tu takde dekat butik pula minggu ni. Katanya minggu depan , baju dah siap. Huhu. Nak amek cepat cepat je rase. T_T.

      Delete
  6. hahaha fadh dulu mase bt preparation kawen pown gini la nad..mmg terbawak2 dlm mimpi..mimpi plak xpenah yg indah, sume bt kite kelam kabut balik follow up semua bnde..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ! YaAllah stress okay , ingatkan betul betul tau baju tak dan nak siap. Huwaaa. T_T

      Delete
  7. tuh la tido lg.lpas subuh...kan dh dpt mimpi ngeri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakaa ! Tulah pasal , sabar jela. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah