Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, July 4, 2014

Philips Aifryer , I'm in loveeeeee

Assalamualaikum & Hello.

Aku tak tahulah aku sorang je ke yang perangai macam ni or ada orang lain dekat luar sana yang perangai macam ni. Aku tak suka menggoreng , tak kisahlah goreng ikan ke ayam ke telur ke. Hahaha. Kalau boleh aku elak , aku elak. Sebab aku ada masalah takut TERPERCIK MINYAK PANAS. Ekekekeke. :P

Dalam bulan Mac haritu aku ada terbaca pasal Philips Airfryer , ala yang pakai minyak sikit or without minyak tu. Tahu tak tahu tak ? Kalau dulu susah juga nak nampak Philips Airfryer ni dekat kedai eletrik eletronik. Tapi dalam last month haritu aku jalan jalan dengan Wan. Ada ternampak -- terus tunjuk dekat Wan sambil cakap - NAK !


Bukan takat nak goreng fries je weh , ayam pun boleh. Eh pendek kata macam macam boleh. Korang nak bake , grill , roast pun boleh juga. Serba boleh Airfryer ni tau , tu yang buat aku semakin in love tu. ^^






Disebabkan aku ni malas nak translate sebutir sebutir function Philips Airfryer ni. Maka dengan itu , aku rajinkan diri copy paste. Hahaha. Sumber asal semestinya daripada website Philips. Amacam ? Macam best kan ? 

Kalaulah ada Philips Airfryer ni dekat rumah , hari hari aku masak. Amboiii kau Nadia. Mihmihmih. So , tak reti reti lagi ke korang kat luar tu nak kumpul duit ramai ramai bagi aku Philips Airfryer ni sebagai hadiah kawen. Tak reti ke ? Hahahaha.


Thanks for your time , love ya people.


p.s : eh , kenapa minat dah menghala ke arah orang rumah ni. Eh.


xoxo


14 comments:

  1. hoiii..demand! haha..bpe hengget menatang ni nadia?

    ReplyDelete
  2. Kalau ada ni m st..nak dapatkan satulah..senang nak goreng ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe , apa lagi cepat cepatlah beli dua. Hahaha. :P

      Delete
  3. fuh..mudahnya ada peralatan ni..kena ada kat umah ni satu..hihi

    ReplyDelete
  4. akak pun mcm dh jtuh cnta...nk jugak la..

    ReplyDelete
  5. Dah tua la tu tandanya.. jom tengok page bru aku mek.stanzaku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hokaloh ! Bakpe ada page baru pulok mu ni.

      Delete
    2. saje tukar angin..tukar keje..eh.

      Delete
    3. Chaitt ! Camtu pun boleh. Nanti aku usha.

      Delete
    4. Dah dah , jangan reply ! Hahaha. Aku busy harini. T_T.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah