Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, July 23, 2014

Teaser : Save The Date

Assalamualaikum & Hello.


Bila tengok gambar pre wedding sendiri , rasa macam hahahahaa dah nak kawen ke aku ni oiii. Lol ! Dengan orang kiri kanan yang semakin sebok momokkan aku dengan ayat ayat :

'Tinggal sebulan je lagi'
'Eh bulan depan jela'
'Bape hari je lagi nak masuk bulan 8'
'Camne preparation ? Dah siap ?'

Tak baik tau korang. Rasa macam nak luruh jantung tau tak tiap kali kena momok dengan ayat ayat camtu. Sampai peluh peluh tapak tangan tau nervous punya pasal. Sampai waktu tido aku sekarang ni pun dah tunggang langgang. Huish. Eye bag berkilo tu tak payah citelah kan. Dah tak tau nak buat apa dah ni. Huwaaaa. Balik ni nak hiris timun , ekekekee. Tak memasal.

Its going to be 37 days left , 37 hari je lagi. Pejam celik pejam celik dah nak masuk bulan 8 dah pun. Lepas tu marilah kita menanti hari nak sampai ke 29 Ogos 2014. YaAllah semoga semua urusan kami dipermudahkan hendakNya. Cuak cuak cuak. Hahahaha.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : Wan dah beli sampin nikah dah , aku baju nikah pun tak kutip lagi. :P


xoxo


36 comments:

  1. jeng jeng jeng..

    tu je nak komen..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahahaha ! Jeng jeng jeng tu tak membantu tau Sal. :P

      Delete
  2. hurmmmm teringt zaman nk kahwin.. cewaaah. apa2 pun kuatkan mental hokkey.. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboii throwback sangat Ina ni. Ekeke. Thank you dear. ^^

      Delete
  3. Da beberapa minggu ja lagi. Hehe berdoa byk2. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe , hihi ! Betul tu , doa banyak banyak. Cuak. T_T.

      Delete
  4. kawin tu besttttt...cepat la kawinnn..kekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboii akak ! Kurlass tau , takpe nanti kita join club okeh. :D

      Delete
  5. nampak dah excited die tu. keke. semoga berjalan lancar. p/s: cantik pic pre wed. letakla banyak2. nak tgk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erkk ! Banyak banyak eh. Malu. Kahkahkah. InshaAllah nanti ada masa kita letak eh. Amiinn. InshaAllah. :)

      Delete
  6. Kau tak kutip baju nikah, akak ni baju raya pun tak nampak bayang lagi dik oi. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak baju raya tak nampak bayang ? Kita ni baju raya pun tak jumpa jalan pulang. Kahkahkah. :P

      Delete
  7. dub dabbbb.. yeyyy nad nak jadi puan dahhh.. yeyyyy!!! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ! Jumpa awak besok makcik. Rindu rindu. Yeayyy ! Lepas ni geng. :P

      Delete
  8. Blogwalking, congratz in advanced. Hee
    Semoga dipermudahkan segalanya..

    ReplyDelete
  9. tahniah..
    gambar tu mmg mnarik.
    cam mnarik kalu gantung kt dnding umah nnti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you , thank you. Yelah tu , nak sponsor frame tak ? hahaha. :P

      Delete
  10. In sya ALLAH semoga dipermudahkan segala urusan...... ameen

    ReplyDelete
  11. ...................................

    p/s : kes tak nak momokkan :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakaka ! Kuasam gila. Dot dot dot. ^^

      Delete
  12. ntah2 tarikh nikah awk sama plk dengan tarikh baby lahir..hehehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Kalau sama alamatnya dia boleh celebrate birthday dengan Wan la. :D

      Delete
    2. Sama birthday dengan Rizqin n bakal adik ipar akak.... getik... nak gak join tarikh nikah Nad dengan birthday....hikhikhik

      Delete
    3. Woah ! Yeke. Hihihi. Meh celebrate ramai ramai. Hahaha. :P

      Delete
  13. ehem ehem...jap je tuh..tau tau sok bgn tido dh nk nikah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala ala ala , ayat akak. Takut. Hahaha.

      Delete
  14. arghhh...da dkt..da dkt.........xsaba!! hahaha..org lain yg excited ni :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboii orang lain yang teruja ni kenapa ni. Hahaha. :P

      Delete
  15. Eh tinggal sebulan je lagi,
    dah ready ke belum?
    How do u feel bout it?
    :PPPP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha qila macam nak kena bantai je ?? ^^

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah