Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, August 13, 2014

Aku tanpa korang boleh diibaratkan seperti kera sumbang , eh !

Assalamualaikum & Hello

Actually cerita yang aku nak cerita dekat korang ni cerita Khamis minggu lepas. Tapi disebabkan aku kengkonon nak habeskan cerita raya aku tu , haaaa memang harinilah baru boleh nak update cerita ni pun. Sedih. Dah basi baru nak update , takpe takpe. Tarik napas -- lepas -- tarik napas -- lepas. Ekekeke.

Siapa siapa yang dah baca entry Una minggu lepas mesti dah tau apa yang jadi kan. Tapi ada aku kesah , aku nak update juga. Lantak. Maka dengan itu , terimalah cerita dongeng aidilfitri ni daripada aku. ^^


Yang plan nak datang rumah sebenarnya Una dengan husband dia je. Tapi dah namanya Una , habes semua kaum kerabat dia ajak. Aku dahla takut takut makanan tak cukup , sobsss. Sabor jela aku. Dia yang plan pukul 8 malam dekat rumah aku tapi dia yang paling lambat. Syabas mere betey syabas. 







Dyla datang bawa cupcake , kengkonon nak bachelorette party and bridal shower sangattt !! Party sangat kan sebab orang yang diraikan pula yang kena masak. Sengal !! Tak kesahlah yang tu , yang penting ktorg dapat kumpul ramai ramai. Dapat borak borak lepas tu huru harakan rumah aku. Bagus. Hahahaa. 


Dyla manusia pertama yang sampai rumah aku. Siap beli seluar baju baru lagi -- over dow ko Dyla ! Thanks for the cuppies girls. Sorang satu katanya , padahal lepas tu ? Tak makan pun. Jadi prop tangkap gambar je sampai ke sudah. Hahahaha. Seminggu lepas majlis nikah aku nanti , Dyla pula nak bertunang. InshaAllah aku try datang eh. ^^


Lepas tu Noni sampai dengan Piqa tapi Una masih belum kunjung tiba. Hahahaha. Noni kemain ayu dengan baju kurung sebab nak ngorat bf Dyla. Wakakaka. Macam haram rebut bf orang dekat rumah aku. Lol ! Lepas aku cabut gigi besi , Noni pula sambung legasi bergigi besi. Lepas ni siapa nak take over ? Una ? Hurm hurm hurm. Hahahaha.


Piqa ni geng aku masa kat UiTM dulu , geng rempit Ipoh - Lumut.. Tapi dia la yang rempit , aku sopan je jadi pembonceng. Hahahaha. Selalu gak jumpa Piqa kalau compare dengan yang lain lain. Yelah , asal pegi Shah Alam je mesti teringat kat dia lepas tu mesti ajak lepak. Kalau dia free dapatlah jumpa , ekekeke. Kalau tak ? Lupakan jela. 


Ini ketua dia , jembalang punya Una yang set plan tapi yang paling lambat sampai. Hahahaha. Tapi apa pun aku tetap sayang Una poreber and eber. Sebab Una la aku jumpa Wan , omomomomo. Match maker sangat Una ni tau , agak agak kalau dekat luar sana ada yang belum jumpa jodoh. Bolehlah jumpa Una. Hahahahaha. Motip promote si sakai ni dekat sini. Pengsan.


I'm blessed to have this bunch of annoying people in my life. Sobsss. Sepatutnya ada lagi 2 orang dalam gambar ni tapi disebabkan sorang lagi dekat Kuala Pilah dan sorang lagi balik Melaka maka yang ada malam tu hanya 5 orang je. Kalau tak total geng geng codol ni 7 orang kesemuanya. 

Thanks girls for this mini bridal shower and bachelorette party. Thanks sebab korang sudi datang malam malam sampai tak ingat nak balik rumah masing masing. Hahahahaha ! Thanks sebab sudi huru harakan rumah aku dengan gelak tawa mengilai korang yang macam pontianak gila tu. Hish. Me love you , muah muah !!

Thanks for your time , love ya people.


p.s : harini huru harakan rumah Una pula , jaga jaga cik kiah. hahahaha.


xoxo

10 comments:

  1. hahahaha...seronok ler kena masak kan..? muahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronokkk sangat Sally ! Sampai rasa nak nanges nanges sebab kena masak. Hahahaha. :P

      Delete
  2. Replies
    1. Dapat kawan ting tong , memang macam nilah Anum. :D

      Delete
  3. bila nk masak utk ktorg sally, qila dan blogger2 chumil yg lain ni? haha!

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Ting tong , bengong semua ada kak. Pakej. Hahahaha.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah