Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, August 7, 2014

Cawangan cawangan Ramly Halal Mart Sdn Bhd

Assalamualaikum & Hello.

Sejak sejak rakyat Malaysia nekad bertindak untuk memboikot McDonalds , semakin menjadi viral pula Ramly Halal Mart Sdn Bhd. Dikhabarkan Ramly Halal Mart bakal menggantikan McDonalds. Woahhh ! Ala cakap banyak pun tak guna sebab memang satu Malaysia pun tahu mengenai Ramly kan. 

And now Ramly Halal Mart telah membuka beberapa kiosk untuk rakyat Malaysia menikmati produk kiosk mereka. Nampak macam menarik weh. Serious. Nah ! Tak percaya tengoklah sendiri , harga pun mampu milik dan ada banyak pilihan. Air pun korang boleh pilih. Tongkat Ali pun hado. Wakakakaa. McDonalds ado hidang Tongkat Ali ?? Ekekekekeke.


Amacam ? Menarik dan murah kan ? Lepas ni apa lagi bolehlah serbu cawangan cawangan Ramly Halal Mart untuk dapatkan produk kiosk mereka. Antara cawangan yang ada adalah seperti yang tertera dekat bawah ni. 

1) Ramly Halal Mart Sdn Bhd
56-G, Tingkat Bawah, Jalan 42/26,
Taman Sri Rampai, Setapak, 53300 Kuala Lumpur.
Tel: 603-4021 2896

2) Ramly Halal Mart Sdn Bhd
No 25G & 23G, Jalan Kampung Pandan,
Taman Maluri, 55100 Kuala Lumpur.
Tel: 603-9281 3231 Fax: 603-9281 0146

3) Ramly Halal Mart Sdn Bhd
No. 12, Jalan 29/10A,
Taman Perindustrian IKS Mukim Batu,
68100 Kuala Lumpur, Malaysia.
Tel: 603-6184 2972
Fax: 603-6185 3526

4) Ramly Halal Mart Sdn Bhd
Lot 35, Pesiaran Mewah,
Kawasan Penindustrian Bandar Tun Razak,
Cheras, 56000 Kuala Lumpur.
Tel: 603-9172 6617 Fax: 603-9172 1222

5) Ramly Halal Mart Sdn Bhd
No. 132A, Wisma Akar, Jalan Raja Abdullah,
50300 Kuala Lumpur, Malaysia.
Tel: 603-2691 8952 Fax: 603-2691 42

6) Ramly Halal Mart Sdn Bhd
No 43 & 45 GF, Jalan Kasuarina 2/KS 07,
Bandar Botanik, 41200 Klang,
Selangor Darul Ehsan.
Tel: 603-3325 1463

7) Ramly Halal Mart Sdn Bhd
No. 9 & 11G, Jalan Klang Sentral 10/KU5,
Taman Klang Sentral, Bukit Raja Meru,
41050 Klang, Selangor.
Tel: 03-3341 7554

8) Ramly Halal Mart Sdn Bhd
No33 (Ground Floor), Jalan Medan Pusat 2D,
Seksyen 9, Bandar Baru Bangi, Selangor.
Tel: 603-8925 2653 Fax: 603-8925 0289

Selain itu juga, terdapat kiosk yang terletak di LRT dan pusat beli-belah :
- LRT Dato’ Keramat
- LRT Kelana Jaya
- Foodcourt AEON Big Kota Damansara
- 56-G Jalan 42/26, Taman Sri Rampai, Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
- Halal Kiosk cawangan Jalan Raja Abdullah, Kuala Lumpur
- Klang Sentral
- Akan Dibuka: Putrajaya (Presint 15 berhampiran Mydin Putrajaya – September 2014)

Sumber : Facebook , Twitter

Thanks for your time , love ya people.


p.s : kenapalah bila puasa ni aku rasa macam nak makan macam macam. ish ish ish.


xoxo


26 comments:

  1. Kat Nilai takde?
    Ala... tak dapatlah nak cuba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takdo laie la tu kak Ain , yang terdokek pun Putrajaya la hah. :D

      Delete
    2. Plg dkt kt salak tinggi..tq

      Delete
  2. Osah jauh, tambang & duit minyak pn xberbaloi... Ramly buka cawangan lagi blh x kita pn nk gak merasa.....???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lagi suggestlah dekat Ramly minta tambah cawangan. :)

      Delete
  3. berkongsi entry yg sama:)
    makin feymes ler beger ramly pasni.
    harap2 makin bnyak ler kiosk dia bukak pasni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul betul ! Senang sikit semorang boleh pergi makan.
      Bertambah tambah femeslah dorang. :)

      Delete
  4. mana-mana pekerja mcD nak berenti tu, bolehla try usha-usha ramly burger ni..in sha allah kalau sambutan menggalakkan mesti diorang tambah outlet pas ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betullah tu ! Support barangan tempatan pula. ^^

      Delete
  5. hahahah aku pnh mkn kt maluri tu wehh, burger biasa tp kentang die best wooooo aku nk try hotdog die plk pasni,, harga murah pulak tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku tengok oblong dia yang cam terliur ! Hahahaha.

      Delete
  6. Assalamualaikum nad, wahhh nanti jadi fenomena terbaru lepas ni. hehehee alaaa dapnya tengok lamp chop. terliurnya.. sila belanja kita? ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Lamp chop sheila ? Pilihlah lampu mane satu sheila nak. Ekekekeke. :P

      Delete
  7. untung pak cik ramli lepas nie =B .. harga dia lagi murah dari Mcd

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe , apak kayo la pakcik ramli. Hehehe. Betul betul , murah daripada McD.

      Delete
  8. eh2, baru tahu lah pasal ni.. bagus jugak eh. hehe

    mcm sedap plak tengok mlm2 mcm ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh eh lepas ni boleh la ajak Encik Barney pergi. ^^

      Delete
  9. bagus info ni, kita ada barangan buatan kita.. buat apa gunakan barang orang.. kan kan..? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul betul betul , selama ni pun kite semua boleh je makan burger daging ramly tu kan Ma. :D

      Delete
  10. harga pon ok gak ek..lom pnah try..ada kat KL je kannn..sob3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah buat masa ni nampak macam belah KL Selangor je. Doa doalah Ramly open cawangan lagi. ^^

      Delete
  11. knp area seremban xde??why why why??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Why why why ? Jom suruh Ramly buka branch banyak sikit. :D

      Delete
  12. yg putrajaya tu DLM mydin presint 15 ke ? klu kiosk berhampiran mydin x nmpl pulak.. :) mohon bantuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luar mydin. Dia belah belakang sikit. Dekat dengan Tomyam Kung.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah