Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, August 21, 2014

Gomonae dengan Sally dan JYH !

Assalamualaikum & Hello.

Memandangkan semalam last day puasa ganti dan tekak aku ni secara tetiba meminta untuk menjamah makanan korea untuk juadah berbuka puasa. Over. Hahaha. Lalu dengan pantas Whatsapp Sally , mengajak beliau pergi ke Gomonae bersama sama. Ehek!




Sampai sampai terus order makan sebab aku dengan Wan dah lambat sebenarnya. Ye watak tambahan semalam adalah Wan. Hahahaa! Biasalah bila bini bini Jung Yong Hwa ni dah berkumpul. Yang dekat sebelah pun nampak tak nampak je. Ekekekeke! Maafkan kita ye. Kita janji lepas ni kita tak buat lagi. Mihmihmih.

Lepas makan tu , kengkonon nak terus geraklah sebab aku ada date dengan Una pula dekat Bukit Ampang. Nak bagi dia dress untuk dulang girs nanti. Tapi. Salahkan Sally , salahkan Sally ! Siapa suruh dalam handphone ada video konsert CNBLUE. Haaaaa kan dah tersadai lebih lama dekat Gomonae tu. Rase nak nanges tengok video tu. Sobssss. Almaklumlah ai kan tak dapat pergi konsert tu haritu. Sentap!



Sebelum balik , seperti biasa -- kenalah tangkap gambar. Barulah ade bukti pembelian , hahahhaa! Lepas tu jumpa Una dekat Bukit Ampang tak sempat nak snap snap gambar. Biasalah dah malam pulak , kang mau entiti yang muncul dalam gambar. Wakakaka!

Thanks for your time , love ya people.

p.s : harini boss takde tapi aku plak boleh bantai mc , kahkahkah.


Xoxo


14 comments:

  1. welll laki aku over kembang2 kene puji ckp die putih dlm gelap.. benci ar benci ar.. tudung dah dirasmikan harini yeeeehhh! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakaka ! Dah memang putih nak buat guane. :D

      Delete
  2. hahaha...sape yang nak sangat tgk ni skrg??

    p/s : kejadahnya MC kak oii...demam sungguh ke demam suka-suka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally la yang nak sangat bagi tengok. Ekekeke. Mc allergy + malas g keje. :P

      Delete
  3. Walaupun muka akak stok muka korea sepet terlebih, tapi I is kenot go with korean food.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita ni muka jawa tapi tekak korea , over tak ? :P

      Delete
  4. wow..sedapnya...nak jugak makan ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makan jangan tak makan kak. Shud try ! :D

      Delete
  5. oit2..jgn kua mlm2 lah! manis sg da drh tuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha manis sangat tu sampai allergy satu muka ayu oiii. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah