Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, August 4, 2014

Hello August , ^^

Assalamualaikum & Hello.

Fuh ! Fuh ! Fuh ! Berhabuk teruk punya blog. Almaklumlah musim musim raya , kemalasan nak update blog lagilah berganda. Langsung lupa pasal Alexa , pasal pageviews. Raya sakan nah Nadia. Ehek! Tambah tambah bila berhari raya dekat kampung ayah -- memang taklah nak usung laptop kehulur kehilir. ^^

Apa pun , selamat tinggal Ramadhan dan welcome Syawal semoga kita jumpa lagi di tahun hadapan inshaAllah. But the most important thing right now ialah : Its August !!! Bulan yang paling dinanti nantikan oleh aku sepanjang tahun ni. Gatal. :P

25 days to go. Kejap je rasenya , itulah masa raya sibuk makan ketupat - rendang - lemang - nasi dagang. Sampai lupa yang hari berjalan pantas dan masa untuk bergelar isteri semakin dekat. Pheewww ! Semoga semuanya dipermudahkan untuk kami semua inshaAllah.


Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin kepada semua followers dan readers aku. Salam kosong kosong daripada aku andai sepanjang penulisan aku ada yang terlebih gurau , terkasar bahasa dan terkurang di mana mana. Makan makan dekat open house tu ingat ingatlah aku , aku on diet ni takut baju nikah tak muat. Kahkahkah. ^^


Thanks for your time , love ya people.


p.s : mood nak kerja harini lagilah kelaut hoiiii. 


xoxo



36 comments:

  1. kosong kosong kosong... he he he, welcome back Nurie... tak nak panggil Nadia, nak panggil Nurie gaksss....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha welcome back terus. Ekekek! Panggillah akak , dah biasa pun dengar korang panggil Nurie. ^^

      Delete
  2. tak payah risau sangat baju nikah tak muat ye.. gemoks sangat ke awak tu.. hahahahah.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita tak risau badan , perut tu je yang risau. Hahahaha. :P

      Delete
  3. Dah nak dekat hari bahagia diaa... :) Selamat Hari Raya Kak Nurie!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah nak dekat ke ? Macam jauh je lagi. Ehek ! Hahaha. Selamat Hari Raya Azwar. ^^

      Delete
  4. kite silent reader akak. tapi nak datang majlis nanti boleh tak. hhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai silent reader. Kena bagi fotostat IC dengan resume eh kalau nak datang. :P

      Delete
    2. alaaa akak nii :( kita serius laa hmm...

      Delete
  5. ehhh pelantin ni... bile tah nk jumpe kite.. nyampah pulak rase! huhhh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. You owe me something kan ? So please set a date. Hahahaha. :P

      Delete
  6. eh...nak kawen dah..? tak bgtau pun...sorry la baru je follow blog ni..hahahaha

    p/s : dah follow sini...follow back please? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh eh eh ehhhhhh , mengundang betul Sally ni. Hahahahahaaha.

      p.s : i follow youuu. Lol. :P

      Delete
    2. nak alamat utk undangan? ouh...okay...! :P

      p/s : thanks! kita blogger baru je

      Delete
    3. Hahahaha ! Sepak laju laju nanti. :P

      Delete
  7. Replies
    1. Sangattt ! Pengsan bangun , pengsan bangun. Hahaha. :P

      Delete
  8. Helo august...smpat lg..hihi..nad da dapat kad simple kita lom??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai bride to be august ! Hahaha. Dah dapat dah awak. Tenkiu tau. InshaAllah kalau takde aral melintang kita sampai. :)

      Delete
  9. Dupdapdupdap ye,
    Selamat hari raye!

    Kahkahkah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kemain dupdapdupdap tau Kak Ain.

      p.s : duit raya kite mane ? :P

      Delete
  10. slmt hari raya mokcik...mna kad ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamah Hari Raya Ayueeee ! Kad ape ? Business kad ? Hahahaha. :P

      Delete
    2. Alaaaa Sally ! Typo ko , maafkanlah. T_T

      Delete
  11. Selamat hari raya awak!!! mesti berdebar kan menghitung hari bahagia. hehe.. semoga semuanya berjalan lancar k :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya juga awek pejol ! Hahahaha. Agaklah berdebornya awak oiii. Amiinn , thank you dear. :)

      Delete
  12. selamat hari raya, selamat nak jadi isteri orang nadddd :) bila tarikh nikah? sbb kita pun berdebar jugak..cuma takde tarikh yg specific mcm awak..hikhik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tarikh nikah kita 29.8 kak , tulah akak pun da sarat kan ! Hish kita pun debor same. Ekekeke. Selamat hari raya dan selamat menjadi ibu akak. :)

      Delete
  13. blog aku lagi berabuk.. xde mood dah. Biskut raya banyak sangat masuk perut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun dah malas weh , takde mood manjang. Hahaha.

      Delete
  14. Semoga semuanya berjalan dengan lancar...Selamat Hari Raya dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiinn ! InshaAllah. Doa doakan ye. Selamat Hari Raya juga sayang. :)

      Delete
  15. Replies
    1. Amiinn Ya Rab Bal Alamin , thank you akak ! ^^

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah